[ANKET]LCD ye hayır hö

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shellx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LCD ye var mısın yok musun

• ANTI-LCD

Kullanılan: 9 30.0%
  • Lanet olsun içimdeki LCD sevgisine hö

Kullanılan: 21 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Konu Yazar

Shellx

NATIONAL SECURITY
Haz
959
33
LCD monitörlerden ve görüntü bozukluklarından benim gibi nefret ediyorsanız sizin konunuz hoş geldiniz hö

nefret ediyorsanız

ANTI-LCD ye

seviyorsanız

Lanet olsun içindeki LCD sevgisine

ye oy veriniz hö

Cevap: [ANKET]LCD ye hayır hö

LCD'de ne gibi bir görüntü bozukluğu var?

:) koptum başka işin yokmu senin wow u hallet bir an önce sroya geçecez daha lol :D

jedi dünkü sölediğimşey ne oldu bu arada konu dışı ama :)

Son düzenleme:

görüntü bozukluğu denemez aslında tam olarakta bir kaç arkadaş ve benim nefret ettiğimiz yanlarından biri karşısında olmadan net göremezsin...devlet sırrı değilki böyle birşey olsun örneğin uzan yatağına karşında monitör açık olsun film izleyemezsin düzgün

tabi hepsinde böyle değil ama çoğunlukla böyle hö

LCD nin gazabından korkun :D

yanarım yanarım Sony aldığıma yanarım hö

yok bundan sonra LCD almam ben :D

Valla ben de LCD kullanıyorum. Gayet de memnunum. Samsung SyncMaster 740N var. Küçük müçük ama idare ediyoruz :D

Merhaba Shellx,

LCD'de Görüntü Bozuk Değildir.Sadece Türk kanalları HD Yayın Yapmadıgından LCD'de Görüntü Bozuk Gözükür.Türkiyede Henüz HD Yayına geçilmedi Fakat Paralı HD Yayınlar var.
Bir HD Yayını LCD'de izlersen Farkı Göreceksin.

Buna En Basit Örnek PS2 Bağla LCD Televizyonuna Görüntünün Ne Kadar Güzel Olacagını Göreceksin.

Türkiyedeki Yayınlar Tüplü Televizyon Teknolojisini Desteklemektedir.

:) koptum başka işin yokmu senin wow u hallet bir an önce sroya geçecez daha lol :D

jedi dünkü sölediğimşey ne oldu bu arada konu dışı ama :)

Maksat Muhabbet zaten sanırım acık yok görünen :) SQLInject yemiyo panel daha ilerisi icin PHPlere bakmam lazım ama sana yeterli olr

Merhaba Shellx,

LCD'de Görüntü Bozuk Değildir.Sadece Türk kanalları HD Yayın Yapmadıgından LCD'de Görüntü Bozuk Gözükür.Türkiyede Henüz HD Yayına geçilmedi Fakat Paralı HD Yayınlar var.
Bir HD Yayını LCD'de izlersen Farkı Göreceksin.

Buna En Basit Örnek PS2 Bağla LCD Televizyonuna Görüntünün Ne Kadar Güzel Olacagını Göreceksin.

Türkiyedeki Yayınlar Tüplü Televizyon Teknolojisini Desteklemektedir.

monitör diyorum ben yalnız :-:

Alırken görüş açısının ne kadar olduğuna bakarak alsaydın böyle bir olay yaşamazdın...

Lig TV ve digiturk kanalları HD yayın yapıyor :D

zuhahaha.HD Yayını LCD Monitörü :haha:

Son düzenleme:

LCD Plazmadan Güzel Ancak Yakın Zamanda Plazma Yapısı Üzerine Teorik Ve ratik fizikçiler çalışıyor . Plazmanın geleceği daha parlak.. İlerde Xarbar Bunu Söyledi Lan dersiniz :D

lcdlerin bazıları guzel bazıları var yana doğru 1 metre yukarı doğru 40 cm

17'' PHILIPS 170S LCD monitörüm var, 3-4 seneye kadar çok güzel çalışıyordu, şimdi hala onu kullanıyorum ama "OSD MAIN CONTROLS LOCKED-UNLOCKED" diye mesaj çıkarmaya başladı, internette okudum nasıl düzeltilir diye, şu şu tuşa basın demişler, ben de bastım, halbuki basmasam da aynı şey, bassam da :) BRIGHTNESS tuşuna bastığınız zaman o ekran çıkıyor, basılıymış gibi önümde duruyor hep, rahat rahat oyun oynadığım, film izlediğim yok. Normalde tuş takılı kalmamış ama nasıl düzeltirim bilmiyorum. O tuşa basılı tutup kapatıp açayım dedim bu sefer gitti geçici olarak idare ederim dedim onu tutturacak bir şey bulamadım, bant tutmadı ben de idare ediyorum artık. Teknik servise gidecekmiş. Eğer düzelttiremezsem gidip FLAT monitör alırım daha iyi...

Bende LCD Diyorum , neyi varmış LCD'nin :hıh: Şaka yapıyorum tabiki zevkler tartışılamaz Bence onLy LCD . hö

Geri
Üst Alt