[Anti Hile Sistemi]ZiuS KoSecureLauncher v1.2 Beta

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZiuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Anti Hile Sistemi]ZiuS KoSecureLauncher v1.2 Beta

Very Aptal ve Küfürcü Arkadaşım Programı Tam 3 Saat Test Ettim.Şuanda Programın 2 Adet Eksik Yönü Var.Net Framework İstemesi ve C:/Program Files/KnightOnline Yolunda Oyunun Bulunması Gerekiyor.Bunlar Basit Şeyler.Gelelim Senin KnightEmpire Mevzusuna O Tamamen Senden Kaynaklanan Oynadığın Serverın Launcherında KnightOnline.exe isminin KnightEmpire.exe Olarak Değiştirilmesinden Kaynaklanıyor.Sorun Tamamen Senin Anti Hile Sistemini Kendine Ait Launcher İle Çalıştırmak İstemenden Kaynaklanıyor.Oyununu Arkadaşımızın Verdiği Anti Hile Sisteminin Kendi Launche'rı İle Çalıştırman Gerekli.

arkdasim dangalk dangalak konusma net framork olamdan zaten acşlmıyo bişle senın gibi 10yasında degiliz gece 4te uras verdik gitmis Knightmpire adini degist,irmis exe il girildigim dosya adinizid egistiriniz diyo bukadar seerefsdizlik olmaz

hey allam bide deme yokmu arkdasimizin verdi llauncher die zaten o o exe eyi tanımıyor quantum exe die verdigi dalga dumen knightempire.exe anlıyonmu cnm

knightonline adı değiştirilmiş lütfen knightempire.exe yapın diyor netframework yüklü
knightonline C de kurulu sorun ney aceba ?

sorun yok fake program ondan

Son düzenleme:

SENIN VERICEGIN PROGRAMIN TA AMQ O.C SENI ONCA URASTIK INDIRDIK UPLOAD ETTIK SAHTE PROGRAM HAZIRLAMIS PCIN EVLADI SENI BIDE KNIGHTEMPIRE.EXE Yİ GITMIS Quantum.knightonline.exe yapmis picin evladi seni oççççççççççç

ouna gırıs yerınde dosya adı yanlıs lutfen adini knight empire olarka degistiriniz diyor

Düzgün konuş arkadaşımla zorla indirtmiyor farkettiysen gerizekalı ayrıca program deneme sürüm düzeltilir herşey hö

SENIN VERICEGIN PROGRAMIN TA AMQ O.C SENI ONCA URASTIK INDIRDIK UPLOAD ETTIK SAHTE PROGRAM HAZIRLAMIS PCIN EVLADI SENI BIDE KNIGHTEMPIRE.EXE Yİ GITMIS Quantum.knightonline.exe yapmis picin evladi seni oççççççççççç

ouna gırıs yerınde dosya adı yanlıs lutfen adini knight empire olarka degistiriniz diyor

bu exe seni aşar farkındaysan beta dedi eksiklerinide sen düzelt

bu exe seni aşar farkındaysan beta dedi eksiklerinide sen düzelt

arkdasim 45 yasında adamim neyin bozuk neyin adam gibi calistigini bilirim bozuksa bozugunu koysun gidipte bize knightempire.exe nın adini degistirmesin

tşk hemen indiriyorum inş çalışır

exeleri Packlersen Kimsenin İşine Yaramaz Bence Çunku Tbl Koruması İçin Tblları Okutman falan Lazım yada bi Admin Paneli Yapmalısın...

zaten packli değil iyi bak.

Very Aptal ve Küfürcü Arkadaşım Programı Tam 3 Saat Test Ettim.Şuanda Programın 2 Adet Eksik Yönü Var.Net Framework İstemesi ve C:/Program Files/KnightOnline Yolunda Oyunun Bulunması Gerekiyor.Bunlar Basit Şeyler.Gelelim Senin KnightEmpire Mevzusuna O Tamamen Senden Kaynaklanan Oynadığın Serverın Launcherında KnightOnline.exe isminin KnightEmpire.exe Olarak Değiştirilmesinden Kaynaklanıyor.Sorun Tamamen Senin Anti Hile Sistemini Kendine Ait Launcher İle Çalıştırmak İstemenden Kaynaklanıyor.Oyununu Arkadaşımızın Verdiği Anti Hile Sisteminin Kendi Launche'rı İle Çalıştırman Gerekli.

Teşekkür ederim açıklaman için.İlerki versionlarda sistemi geliştircem.Dediğim gibi Beta version.Daha iyisini paylaşıcam.Biraz sabır..

eywallahh cane

güzel paylaşım işin ras..........

Son düzenleme:

Teşekkür ederim açıklaman için.İlerki versionlarda sistemi geliştircem.Dediğim gibi Beta version.Daha iyisini paylaşıcam.Biraz sabır..

Arkasim biz kufur ediyoruz ama sende bizi anla bak ıcınde bize exeyi degisritip vermisin tamam beta oalblie icindekide bozuk olabilir ama orgınal dosyayi vercen bize icşinde oynama yapmadan habide denemeden foruma calisiyor diye koymucan

Arkasim biz kufur ediyoruz ama sende bizi anla bak ıcınde bize exeyi degisritip vermisin tamam beta oalblie icindekide bozuk olabilir ama orgınal dosyayi vercen bize icşinde oynama yapmadan habide denemeden foruma calisiyor diye koymucan

Arkadaşımız açıklamış sana.Senin ile muhattap olmuyorum nitekim ileriki zamanda yazacağın postları kaale almayacağım.

Teşekkürler Üstad.

Yorum bırakan arkadaşlara teşekkürler.

Paylaştığın için teşekkurler aga :D

Paylaşımınız gerçekten çok güzel, başkaları olsa direkt parayla çok iyi düşünmüşsünüz.Ancak kaynak kodlarını paylaşsaydınız daha iyi olmaz mıydı (tabii bazı boş-dümbelek insanlar üzerinde biraz oynayıp yada sadece resmini ve adını değiştirip kendi yapmış gibi göstericek orası ayrı.)?

Paylaşımınız gerçekten çok güzel, başkaları olsa direkt parayla çok iyi düşünmüşsünüz.Ancak kaynak kodlarını paylaşsaydınız daha iyi olmaz mıydı (tabii bazı boş-dümbelek insanlar üzerinde biraz oynayıp yada sadece resmini ve adını değiştirip kendi yapmış gibi göstericek orası ayrı.)?

Kaynak kodlarını paylaşırsam dediğin gibi ortalık Anti Cheat kaynar,ve emek hırsızlarından nefret ettiğimi birçok kez belirttim.Dolayısı ile paylaşmak istemiyorum.Diğer bir sebep ise geliştirerek yeni çıkaracağım versionları da paylaşıcam.Bu sebeple gerek yok kaynaklara.

mallığa yeni bir anlam kazandırdın :a:

v1.5 Beta yayınlandı.

#Oyun açılırkenki buglar giderildi.
#Oyun sırasındaki donmalar düzeltildi.

Link düzeltildi.

teşekkürler ..

bence süper diger yöntemlerle bunuda kullanırsak hiçbirşey yapamazlar servere :)

Geri
Üst Alt