O Konu Yazar Onurado New Member Şub 7 0 23 Eyl 2010 #1 Evet arkadaslar yeni basliyorumda sw kurmaya ama Paralimi Bİlmiyorum DOsyalarr elimde Ama bir para falan verecekmiyim
Evet arkadaslar yeni basliyorumda sw kurmaya ama Paralimi Bİlmiyorum DOsyalarr elimde Ama bir para falan verecekmiyim
B Blade_TR Member Ocak 255 0 23 Eyl 2010 #2 Cevap: Arakdaşlar Server Kurmak Paralımı Birseye Gerek varmi [email protected] Ekle
O Konu Yazar Onurado New Member Şub 7 0 23 Eyl 2010 #3 Cevap: Arakdaşlar Server Kurmak Paralımı Birseye Gerek varmi Ekledim.....
BlueMansiiz Active Member Haz 2,762 18 24 Eyl 2010 #4 Cevap: Arakdaşlar Server Kurmak Paralımı Birseye Gerek varmi vps - vds - dedicated Paralidir Aksi Takdirde Kendi Makinaniza Kurabilirsiniz Extra Ücret Ödemeden.
Cevap: Arakdaşlar Server Kurmak Paralımı Birseye Gerek varmi vps - vds - dedicated Paralidir Aksi Takdirde Kendi Makinaniza Kurabilirsiniz Extra Ücret Ödemeden.
Dude35 Member Haz 229 0 25 Eyl 2010 #5 Cevap: Arakdaşlar Server Kurmak Paralımı Birseye Gerek varmi Para vermiyorsun ama vps alırsan tabi para vericeksin
Cevap: Arakdaşlar Server Kurmak Paralımı Birseye Gerek varmi Para vermiyorsun ama vps alırsan tabi para vericeksin