C Konu Yazar cordak Member Tem 305 0 29 Kas 2009 #1 ltfen yardım edin archer sikillerini kullanamıyorum sikili vuruyorum ok gidiyor ama damage işlemiyor neden yardım edin bekliyorum
ltfen yardım edin archer sikillerini kullanamıyorum sikili vuruyorum ok gidiyor ama damage işlemiyor neden yardım edin bekliyorum
C Konu Yazar cordak Member Tem 305 0 29 Kas 2009 #2 Cevap: Archer sikilleri vuramıyorum ++++ Yardım Archer siklleri damage vurmuyor birisi yardım etsin
kboz403 Member Haz 69 4 29 Kas 2009 #3 Cevap: Archer sikilleri vuramıyorum dbden olabilir :S bi tek senmi vuramıorsn ?
Barcelona Barcelona Kas 80 2 29 Kas 2009 #4 Cevap: Archer sikilleri vuramıyorum Server Admini öyle ayalamış..!Archer skilleri kullanılmaz ayarlamış..!Senden kaynaklanan bi sorun değil..!
Cevap: Archer sikilleri vuramıyorum Server Admini öyle ayalamış..!Archer skilleri kullanılmaz ayarlamış..!Senden kaynaklanan bi sorun değil..!
C Konu Yazar cordak Member Tem 305 0 21 Ara 2009 #5 Cevap: Archer sikilleri vuramıyorum Hayır herkez vurabiliyor birtek ben vuramıyorum çok aradım ama bulamadım?
Cevap: Archer sikilleri vuramıyorum Hayır herkez vurabiliyor birtek ben vuramıyorum çok aradım ama bulamadım?