ARkadaşlar 1 BAKARMISINIZ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dir3nish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

dir3nish

Member
Mar
43
0
ARkadaşlar Ev Pc mde SErver Kurdum SErver Dosyalarında Herhangibi Bir Sorun Yok Start Fln Var Fakat İd şifre Yazınca Yanlış Dİyor Tahmininm Bunu Clientden Dolayı Yapıyor Bir link Verebilirmisiniz Acaba Evde Server Kuranlar İçin İd Şfire Ynlış Demeyen Bir Client?

Cevap: ARkadaşlar 1 BAKARMISINIZ

Selam ; Çözüm Yolu Olarak 2 Çözüm yolu

1.Çözüm Yolu ;

PHP:
CREATE PROCEDURE ACCOUNT_LOGIN
 @AccountID varchar(21),
 @Password varchar(13),
 @nRet smallint OUTPUT
 AS
 delete from currentuser where straccountid = @AccountID
 ---Coded By unstoppables---
 declare @cnt BigInt
 declare @nDays smallint
 select @nRet = count(straccountid) from tb_user where straccountid = @AccountID

if @nRet = 0
 begin
 insert into tb_user (straccountid, strpasswd, strSocNo, idays) values (@AccountID, @password, 1, '6')
 end
 select @cnt = count(straccountid) from currentuser
 select @nDays = count(nDays) from PREMIUM_SERVICE where straccountid = @AccountID
 if @cnt > 40 and @nDays = '0'
 begin
 set @nRet = 0
 end
 if @cnt > 40 and @nDays = null
 begin
 set @nRet = 0
 end

DECLARE @Nation tinyint
 SET @Nation = 0
 -- tid login method by samma 2004.02.24
 DECLARE @pwd varchar(13)
 SET @pwd = null
 SELECT @pwd = strPasswd FROM TB_USER WHERE strAccountID = @AccountID
 IF @pwd IS null
 BEGIN
 SET @nRet = 0
 RETURN
 END
 ELSE IF @pwd <> @Password
 BEGIN
 SET @nRet = 0
 RETURN
 END
 SELECT @Nation = bNation FROM ACCOUNT_CHAR WHERE strAccountID = @AccountID
 IF @@ROWCOUNT = 0
 BEGIN
 SET @nRet = 1
 RETURN
 END
 BEGIN
 SET @nRet = 1
 RETURN
 END
 BEGIN
 SET @nRet = @Nation+1
 RETURN
 END
 GO

2.Çözüm ;

Download Bu Login Server'i İndirerek Çözüme Ulaşabilirsiniz

İyi Forumlar

SAğolasın KArdeşim Fakat Sorun Kodlarda DEĞil

ŞöyLe Diyim Ben Sana Elimde 1 client var misal herhangibi bir ip den oyuna girdiğim saten verilen clientlerde başka serverların clienti otamatik olarak onlara bğlanmaya çalıyor bnim ipo 127.0.0.1 start var login swlerda fln sorun yok ebenzer fln hepsi tıkırında fakat id şifre yanlış diyor

ŞöyLe Diyim Ben Sana Elimde 1 client var misal herhangibi bir ip den oyuna girdiğim saten verilen clientlerde başka serverların clienti otamatik olarak onlara bğlanmaya çalıyor bnim ipo 127.0.0.1 start var login swlerda fln sorun yok ebenzer fln hepsi tıkırında fakat id şifre yanlış diyor

Ozaman 2.Çözüm Yolunu dene

KodLarı Girdiğimde Sql Bnm Hata VEriyor Aynen Şöyle Bi Bak İstersen: Eror 21037:[SQL-DMO]The name specified ib the Text property's 'CREATE...' statements Must match the Name property.and must be followed by valid TSQL statemenst aynen bu

KodLarı Girdiğimde Sql Bnm Hata VEriyor Aynen Şöyle Bi Bak İstersen: Eror 21037:[SQL-DMO]The name specified ib the Text property's 'CREATE...' statements Must match the Name property.and must be followed by valid TSQL statemenst aynen bu

Ozaman Sorun Login Serverlerden Kaynaklaniyor 2.Çözümü Dene Ozman Sorun Kalmicak...

+ Link Ölü :D

Kardeş Msn VErsen De Şunu Halletsek :S 3 Gündür Uğraşıyorum Her türlü Client İndirdim Pc ye + Vİrüs Kaçtı Pc AÇıldığın da Masa Üstü Donuo Görev Yöneticisnden Explorer İşlem SOnlandırıp Tekrar Exploreri Açıyorum :S

exe ile ilgili onu bizde biliyoruz sorun o değil sorunun hiç bir link olmayışı

DNS'ni değiştir yada yeni bi client indir kur

Kırık exe bulman lazım kardeşim :)

Geri
Üst Alt