Konu Yazar 1ugur Azgın CüCe Mar 56 0 16 Nis 2009 #1 1299 Server kurdum hersey calısıyor ama bu hatayı çözemedim bi türlü İmzadaki Resim De oldugu Gibi Bi hata Veriyo oyuna almıo Yardım Ederseniz Mutlu olurum :^^:
1299 Server kurdum hersey calısıyor ama bu hatayı çözemedim bi türlü İmzadaki Resim De oldugu Gibi Bi hata Veriyo oyuna almıo Yardım Ederseniz Mutlu olurum :^^:
N nevarlen New Member Ara 15 0 16 Nis 2009 #2 Cevap: ARkadaslar Acil Yardıma İhtiyacm VAr lütfen cCcevap Yazın ini Leri tekrar kontrol et inilerde hata olabilir. yada loginde hata olabilir....
Cevap: ARkadaslar Acil Yardıma İhtiyacm VAr lütfen cCcevap Yazın ini Leri tekrar kontrol et inilerde hata olabilir. yada loginde hata olabilir....
U udon Member Ocak 107 0 17 Nis 2009 #3 Cevap: ARkadaslar Acil Yardıma İhtiyacm VAr lütfen cCcevap Yazın bunun bi dunya çözümü var kurman güzel de bos ver ne ugrasıyon genel oalrak ini ler ebenezer ır versiyon yada ebe fix kısmında hata olmustur. Glory K.E
Cevap: ARkadaslar Acil Yardıma İhtiyacm VAr lütfen cCcevap Yazın bunun bi dunya çözümü var kurman güzel de bos ver ne ugrasıyon genel oalrak ini ler ebenezer ır versiyon yada ebe fix kısmında hata olmustur. Glory K.E