MYKO ARKADAŞLAR DB ÇOK GUZEL KAPANMA RİSKİ YOK TEK SIKINTISI USERİDİR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hclu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

hclu

New Member
Mar
11
1
www.knightsworld.net arkadaşlar serverde halen high clas itemler kapalı giriş leveli 60 olmustur level sınırı 65 cap tır chıtın bile dogru dürüst yok millette serverin tek sıkıntısı userinin az olması onuda sizlerden bekliyrouz. Oyuna giren arkadaslara bizzat ben yardım edeceğim gm yada admin değilim servere user çekmek için olsuturoyrum bu konuyu sizin gibi bir playerim oyundayım halen yazabilirsiniz sizin gibi playerleri brkliyoruz nick: TheGreenMile

adminin söylediği kadarı ile yaza kadar sözüm var dedi kapanmaycaktır 1 kişi dahi olsa dedi

konu günceldir arkadaslar serverin açılalı 1 hafta olmustur arkadasr online arkadaslar dahi fazla ilerleyemediler admin zaten oyun içi eventlerle yeteri kadar yardım ediyor bizim seviyemize ulaşmanız cok zor değildir

konu günceldir arkadaslar serverin açılalı 1 hafta olmustur arkadasr online arkadaslar dahi fazla ilerleyemediler admin zaten oyun içi eventlerle yeteri kadar yardım ediyor bizim seviyemize ulaşmanız cok zor değildir

SERVER İLE İLGİLİ EDİT SATISI KELİMELERİ DUYUORUM ARKADASLAR OYUNUN BASINDAN BU YANA OYNUYORUM ÖLE BİR SATIS YOKTUR SERVERİN ADINI LEKELİYORLAR İNANMAYIN BÖLE HURAFELERE

SERVER İLE İLGİLİ EDİT SATISI KELİMELERİ DUYUORUM ARKADASLAR OYUNUN BASINDAN BU YANA OYNUYORUM ÖLE BİR SATIS YOKTUR SERVERİN ADINI LEKELİYORLAR İNANMAYIN BÖLE HURAFELERE

1 haftalık servere kimse girmez kardeş boşa uğraşma millet roller roclar gigalar md 7 ler yapmış. server gg
hocam high class item açık değil daha chıtın drobu zaten user yok diye çok az chtın bile çıkmıyor adamlar ne yapsın bos kovalıyor ve md 7 yapmak zor değil gel yardımcı oluruz oyunda en azından diğer m y k o lar gibi kapanmıyor ve adamın para da gözü yok her türlü yardım yapıoyr ve pus ta çogu sey ücretsiz siteye girip server hakkında yorum yapmayın derim hocam

1 haftalık servere kimse girmez kardeş boşa uğraşma millet roller roclar gigalar md 7 ler yapmış. server gg

Valla kardeşim ben de öyle diyodum ama 2. günden adamlara yetiştim öyle ahım şahım bi zorluğu yok zaten santa eventte oluyor +7 açık sadece serverda raptor,shard vs. yok millet +6 fp ile pk atıyor ve fp yi 2-3 saatte dizersiniz rahat.

Valla kardeşim ben de öyle diyodum ama 2. günden adamlara yetiştim öyle ahım şahım bi zorluğu yok zaten santa eventte oluyor +7 açık sadece serverda raptor,shard vs. yok millet +6 fp ile pk atıyor ve fp yi 2-3 saatte dizersiniz rahat.

Ayrıca Gecenin 3-4 ünde bile pk oluyor yabancı da çok server da o yüzden diğer serverlara göre bi adım önde bence.

Geri
Üst Alt