Arkadaşlar nasıl yeni zone eklerim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan :DuMaN:
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

:DuMaN:

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
865
26
Naısl yeni zone ekleyebilirim acaba mesela pelerin atının zone si gibi 2 zone oluşturucam zone_info ya yazıyorum ama yazmayla bitmez baska sey de vardır illaki :)

Cevap: Arkadaşlar nasıl yeni zone eklerim?

zone_info dan zone u ekleyip bir npc ile ışınlama yapmalısın.oda evt editlemeyle olur :)

zone_info dan zone u ekleyip bir npc ile ışınlama yapmalısın.oda evt editlemeyle olur :)

Kardeşim iyi hoş da ekledigim zoneye +zonechange ile bile giderken mesela luferdeyim ısılanıcam arenadaki bug gibi lufere ısınlıo tekrar ne bi yer goruon ne bi yer secıon hıc bı sey yok :S

o ekledigin zones arena gibiyse;

Data dosyasindaki Zones.tbl yi acip databasene ekledigin zonesin no' sunu en basina yazacaksin. Sonra saga dogru giden uzun bir sütunun vardır. Oralara ornek veriyorum: clanfight.dxt, clanfight... vs. gibi arena dan alıntı yaparak yerlestir ve son olarak istedigin bir yere npc ekliyeceksin ve evt' i sorunsuz yazacaksin. evt yazarken zone ye kendi zone' nin numarasini yazmayi unutma!

o ekledigin zones arena gibiyse;

Data dosyasindaki Zones.tbl yi acip databasene ekledigin zonesin no' sunu en basina yazacaksin. Sonra saga dogru giden uzun bir sütunun vardır. Oralara ornek veriyorum: clanfight.dxt, clanfight... vs. gibi arena dan alıntı yaparak yerlestir ve son olarak istedigin bir yere npc ekliyeceksin ve evt' i sorunsuz yazacaksin. evt yazarken zone ye kendi zone' nin numarasini yazmayi unutma!

tşk.............

Geri
Üst Alt