ARKADAŞLAR SERVER KURACAM BU LOCAL PC ÖZELLİKLERİ NE KADAR USER TAŞIR LAGSIZ [Tahmin]

sedalsedal

Member
Reaction score
0
AMD İŞLEMCİ ATHLON x4 (4 ÇEKİRDEK) TEK ÇEKİRDEĞİ 3.06 GHZ
3 GB RAM
NET LİMİTSİZ İNTERNET (TTNETİN 8MBİT SINIRSIZ NETİ)

--

BU PC NE KADAR USER DE LAG YAPAR ?
TAHMİN LÜTFEN ARKADAŞLAR

Cevap: ARKADAŞLAR SERVER KURACAM BU LOCAL PC ÖZELLİKLERİ NE KADAR USER TAŞIR LAGSIZ [

LÜtfen bİ tahmİnde bulunun ona gÖre aÇicam ?? Lagsiz kaÇ kİŞİ kaldirir ! Lagsiz olucak !

Cevap: ARKADAŞLAR SERVER KURACAM BU LOCAL PC ÖZELLİKLERİ NE KADAR USER TAŞIR LAGSIZ [

Kendi PC'nde olduğu için fazla user kaldırmayacağını düşünüyorum. ne kadar iyide olsa özellikleri.50-70 civarı diye düşünüyorum oda net paylaşımsızsa

1 gb ram
1 mbit net hızı
2.4 işlemci hızı

bu özellikteki bir makine 50-60 user arası lag yapıyorsa senin pc:
250-300 arası alabilir diye tahmin ediyorum..

ArkadaŞlar net paylaŞimsiz mi paylaŞimli mi olduĞun bİlmİyorum ama ttnetİn daĞittiĞi paketlerde netlİmİtsİz 8mbİt net İŞte

tahmİn olarak lagsiz kaÇ user kaldirir ona gÖre arkadaŞlar ?? AÇicam sw

@Prosko

Ne yaptın be kuzen : )

2 GB Ram
2.20 İşlemci hızı
8 Mbit Net Hızı

özelliklere sahip olan bir bilgisayarda kurmuştum . 80 user de lagda oluyordu

ArkadaŞlar net paylaŞimsiz mi paylaŞimli mi olduĞun bİlmİyorum ama ttnetİn daĞittiĞi paketlerde netlİmİtsİz 8mbİt net İŞte

tahmİn olarak lagsiz kaÇ user kaldirir ona gÖre arkadaŞlar ?? AÇicam sw

Demek istediğim interneti kullandığın bir ortağın falan varmı yoksa tek sen mi kullanıyorsun ?

tek ben kullanıyorum .

ArkadaŞ net olarak kaÇ user kaldirir lagsiz olucak lagsiz kaÇ kaldirir onu sÖyleyİn bana

KARDEŞ DİYİM KESİN TAHMİN 90 User Kaldırır Garanti Ben Sana Kurabilirim [email protected] ekle server fileslerini
hazırla bende anti felan var

Arkadaşım en az rahat 100 user alir ..Ve Şunuda Paylaşıyım..

Pc ne vps gibiş yapabilirsin Microsoft server 2003 indir pc ne onla format at ama oyuna kendi pcden giremessin baska bir pc den format attıgın pc sadece vps işlevi göruyor...Ve Sana %50 daha fazla user tasima kapasitesi artar..

100 kaldırıyorsa bunu 150 -200 civari yapar..

Bunlarda Kendi Local Pc'ni Hızlandırma Teknikleri...

Kod:
[QUOTE][/QUOTE]Evdeki Pc'nizi Vps Gibi Yapmak

Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Görüntü  >> Temalar Tabı >> Windows Klasik
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Klasik  Görünüm'e Geçiş Yap
Başlat >> Ayarlar >> Görev Çubuğu Ve Başlat Menüsü >>  Başlat Menüsü Tabı >> Klasik Başlat menüsü

İşlemci zamanlaması programlar için değilde arkaplan hizmetleri için  ayarlanmış olmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Sistem >>  Gelişmiş >> Performans Ayarları >> Gelişmiş Tabı >>  Arkaplan Hizmetleri

Görsel efektler minimum düzeyde olmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Sistem >>  Gelişmiş >> Performans Ayarları >> Görsel Efektler Tabı  >> En iyi performans için ayarla

Masaüstü arkaplan resmi kapatılmalı.
Masaüstüne sağ tıklayıp >> Özellikler >> Masaüstü Tabı  >> "Arkaplan yok"

Ekran koruyucu kapatılmalı.
Masaüstüne sağ tıklayıp >> Özellikler >> Ekran koruyucu Tabı  >> "Ekran Koruyucu yok"

Hızlı kullanıcı değiştirme kullan özelliği kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Kullanıcı  hesapları >> Kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini  değiştir >> "Hızlı kullanıcı değiştirme kullan" kutusunu kaldır.

Güç Düzeni kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Güç Seçenekleri  >> Monitörü kapat ve Sabit diskleri kapat seçeneği Hiçbir Zaman

Hazırda Bekletme kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Güç Seçenekleri  >> Hazırda Beklet >> "Hazırda bekletmeyi etkinleştir"  kutusunu kaldır

Hard Disk(ler) ve CD ROM(lar) da DMA etkinleştirilmeli.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Sistem >>  Donanım >> Aygıt Yönetisici >> IDE ATA/ATAPI Denetleyiciler  >> Birincil ve İkincil IDE Kanalı üstüne sağ tıklayıp >>  Properties > Gelişmiş Ayarlar Tabı >> Aktarım Modunu tüm  kanallar için "DMA kullanılabiliyorsa" olarak ayarlayın

Sistem Sesleri kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Ses Efekti ve  Ses Aygıtları >> Ses Efekti Tabı >> Ses Düzeni >>  Sessiz

Ses Kartında Aygıttan Eşleştirme kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Ses Efekti ve  Ses Aygıtları >> Donanım Tabı >> (listede ses kartınızı  kontrol edin) >> Özellikler >> Ses Aygıtları >>  (listede ses kartınızı kontrol edin) >> Özellikler >> Bu  aygıttan eşleştirme kutusunu seçin.

Sistem Geri Yükleme kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Sistem >>  Sistem Geri Yükleme Tabı >> "Bütün Sürücülerdeki Sistem Geri  Yüklemeyi kapat" kutusunu seçin

Otomatik Güncelleştirme kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Sistem >>  Otomatik Güncelleştirmeler >> Otomatik Güncelleştirmeleri Kapat

Başlangıç ve Kurtarma Seçenekleri.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Sistem >>  Gelişmiş >> Başlangıç ve Kurtarma Seçenekleri >> Ayarlar  >> "Otomatik Olarak Yeniden Başlat" kutusunu kaldır

Hata Bildirimi kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Sistem >>  Gelişmiş >> Hata Bildirimi >> Hata Bildirimini Devre Dışı  Bırak

Uzaktan Yardım kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Sistem >>  Uzak >> "Bu bilgisayardan Uzaktan Yardım isteklerinin  gönderilmesine izin ver" kutusunu kaldır

Takas dosyasını onarmak (Sanal Bellek)
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Sistem >>  Gelişmiş >> Performans Ayarları >> Gelişmiş >> Sanal  Bellek Değiştir >> Özel Boyut. Başlangıç ve en yüksek değerleri  aynı orana sabitleyin

Menüleri Hızlandırmak.
Başlat >> Çalıştır >> Regedit >> HKEY_CURRENT_USER  >> Control Panel >> Desktop >> "MenuShowDelay"  değerini 1 yapın.

İnternet Saati Senkronizasyonu kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Tarih ve Saat  >> Internet Saati >> "Bir internet saat sunucusuyla otomatik  olarak eşitle" kutusunu kaldır

Çevrimdışı Dosyalar kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Klasör  Seçenekleri >> Çevrimdışı Dosyalar >> "Çevrimdışı Dosyaları  etkinleştir" kutusunu kaldır

Etkin olmayan simgeleri gizle kapatılmalı.
Başlat >> Ayarlar >> Görev Çubuğu ve Başlat Menüsü >  Görev Çubuğu Tabı > "Etkin olmayan simgeleri gizle" kutusunu kaldır

Masaüstü Temizlik Sihirbazı
Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Görüntü  >> Masaüstü >> Masaüstünü Özelleştir >> "Masaüstü  Temizlik Sihirbazını 60 günde bir çalıştır" kutusunu kaldır

NTFS Son erişim ve güncelleme bilgisi kayıtları (Sadece NTFS dosya  sisteminde)
Başlat >> Çalıştır >> Regedit >> HKEY_LOCAL_MACHINE  >> System >> CurrentControlSet >> Control >>  Filesystem >> "NtfsDisableLastAccessUpda te" adında yeni DWORD  değeri oluşturup değerini 1 yapın

Bildirim Alanı Balon Açıklamaları
Başlat >> Çalıştır >> Regedit >> HKEY_CURRENT_USER  >> Software >> Microsoft >> Windows >>  CurrentVersion >> E-x-plorer >> Advanced >>  "EnableBalloonTips" adında yeni DWORD değeri oluşturup değerini 0 yapın

CDRom Otomatik başlatma kapatılmalı
Başlat >> Çalıştır >> Regedit >> HKEY_LOCAL_MACHINE  >> System >> CurrentControlSet >> Services >>  Cdrom >> Değerini 0 yapın

Dizin Oluşturma Hizmeti kapatılmalı
Başlat menüsüne Sağ Tıklayıp >> Araştır >> Tüm Disklere sıra  ile Sağ Tıklayıp

Geri
Üst Alt