arkadaşlar serverıma userlar giriyor ama ben giremiyorum yardım lütfen...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sercanfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

sercanfb

Member
Ara
70
0
Dediğim gibi arkadaşlar herkes girebiliyor ama ben giremiyorum admin girişinde problem var sanırım loginserver.ini yi de kontrol ettim bi eksik göremedim...
portlar tamam zaten yanlış olsa userlar giremez lütfen yardım edin çok rica ediyorum... :)
Şimdiden teşekkürler Sağolun...

Cevap: arkadaşlar serverıma userlar giriyor ama ben giremiyorum yardım lütfen...

Admin Girişi Diye Bir Şey Yoktur Orası Hikaye ve Görüntü... ;)

Cevap: arkadaşlar serverıma userlar giriyor ama ben giremiyorum yardım lütfen...

Admin Girişi Diye Bir Şey Yoktur Orası Hikaye ve Görüntü... ;)

yokya sen çok biliyosun orası hikayeyse girsene userlerin girdigi girişden
arkadaşım sen bu dangalaga bakma bugün çıktı başımıza bu forumda bol bol dangalaklık yapıp yapıp duruyor işte :) msn ekle yardımcı olurum [email protected]

Aynı Sorun Bndede War Nasıl olucak ya:S

beyler aynı sorunu yaşıyorum biri yardım edebilirmi

[SERVER_LIST]
COUNT=1
SERVER_00=oyunun ipsi
NAME_00= oyunun id si

[SERVER_LIST]
COUNT=2
SERVER_00=127.0.0.1
NAME_00=ADMIN
böyLE yapın admin den qirin

[SERVER_LIST]
COUNT=2
SERVER_00=Serverinin ip si
NAME_00=Serverinin adı
SERVER_01=127.0.0.1
NAME_01=Admin

böyle yaparsan sorunun kalmayacaktır. sen admin qirşinden qireceksin userler server isminden.

[SERVER_LIST]
COUNT=2
SERVER_00=no-ipden aldıgın ip
NAME_00= xxx ko
SERVER_01=127.0.0.1
NAME_00=Admin

Geri
Üst Alt