HomeKO Arkadaşlar yakında açıcağım 1299 db ye ortak arıyom gönüllü varsa içeri

Konu Yazar

ethemdinho

Active Member
Mar
1,050
1
Yakında açıcağım db ye yatırımcı ortak arıyorum db koruma panel pus index vs. Ben vericem sadece masraflara ortak olucak eleman arıyorum:
Whatsapp : 05382952807
Facebook : facebook.com/ugur.budak.716
Ciddi olanlar arkadaşlar mesaj atsın sadece
Miktar sadece sunucu parası olan 200 tl her türlü güven ortamı sağlanıcaktır. Beni tanıyan tanır ztn

Db özellikleri :
BUGSUZ DÜPESİZ HOME-KO DATABASE - GUNCEL TÜM
KOXPLAR FİX Lİ SOACS KORUMA - PANEL - İNDEX - SERVERA ÖZEL PANEL MENÜLER - LOGİN GİRİŞ SATILIKTIR.
FİYAT UYGUNDUR. TEST İP MİZ MEVCUTTUR ULAŞIM İÇİN MESAJ ATMANIZ YETERLİDİR.
DATABASE OZELLİKLER :
---------------------------
★FRAGMENT GEM SİSTEMİ ( İSTEK USERINE KAPATILABILIR )
-----------------------------
★SORUNSUZ CASH VE PREMIUM KIRDIRMA NPC
---------------------------------
★PUS
----------------------------------
★QUEST KIRDIRMA
------------------------------------
★QUEST DEGISTIRME
--------------------------------
★CHAOS STONE
--------------------------
★İSİLİON ROOM
--------------------------------
★KEY ' SİZ JURAİD MOUNTAİN
------------------------------------
★BDW
--------------------------------------
★DEATH MATCH
---------------------------------------
★SORUNSUZ VE EN İDEAL DROP VE UPGRADE ORANLARI HERŞEY AYARLI.
---------------------------------------
★ HERA SCROLL
★ TAK - ÇIKAR KANAT
------------------------------
★ TRİNA SORUNSUZ
★ TUM JOBLAR EŞİT DAMAGELER İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK :)
--------------------
DATABASE ALICILARINA MAP - TÜM PATCHLER - PANEL - İNDEX - SERVER ISMINE OZEL LOGİN GİRİŞ , LAUNCHER RESİM , LOGO , PANEL MENULER EKLENECEKTIR ORNEKLERİ İÇİN MESAJ ATMANIZ YETERLİDİR.
FİYAT KONUSUNA GELINCE ÖZELDEN KONUSALIM
EXTRA SOACS İSTEYENLER İÇİN PİYASANIN SAĞLAM SOACS MEVCUTTUR. FIYAT COK UYGUNDUR. YUKSEK BUTCE GEREKTIRMEZ

Ayrıca db ye talip olan varsa bianko full db piyassnın en sağlam soacsı tak çıkar kanatlı veya gladius empire db satılıktır .yanında panel panel menü index login giriş logo pus kendim tarafından yapılıcaktır fiyat çok uygun mesaj atmanız yeterli

Ayrıca db ye talip olan varsa bianko full db piyassnın en sağlam soacsı tak çıkar kanatlı veya gladius empire db satılıktır .yanında panel panel menü index login giriş logo pus kendim tarafından yapılıcaktır fiyat çok uygun mesaj atmanız yeterliİ

Ayrıca db ye talip olan varsa bianko full db piyassnın en sağlam soacsı tak çıkar kanatlı veya gladius empire db satılıktır .yanında panel panel menü index login giriş logo pus kendim tarafından yapılıcaktır fiyat çok uygun mesaj atmanız yeterli

Ayrıca db ye talip olan varsa bianko full db piyassnın en sağlam soacsı tak çıkar kanatlı veya gladius empire db satılıktır .yanında panel panel menü index login giriş logo pus kendim tarafından yapılıcaktır fiyat çok uygun mesaj atmanız yeterliİi

Geri
Üst Alt