arkadaslar yardım ltfen LUFER YADA EMC GECINCE HATA RAPORU ALIORM Ltfen Yardm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lmOdySeuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

lmOdySeuS

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
841
0
BASLIKTAKI GIBI ARKADASLAR LFER DE ASILI KALDM NASIL DUZELIR DATA ATARMISINIZ LUFER GIDINCE HATA RAPORU VERMEYEN UPLOAD PLSbıtbıt

character data geldıgınde oyundan atıor hata raporu verıor

??????????????

??????????????

Son düzenleme:
Cevap: arkadaslar yardım ltfen LUFER YADA EMC GECINCE HATA RAPORU ALIORM Ltfen Yardm

aynı sorun suan bende war :S yardım pls

Cevap: arkadaslar yardım ltfen LUFER YADA EMC GECINCE HATA RAPORU ALIORM Ltfen Yardm

cLienTi Eqer KuraBiliorsanız Yeniden Kurun Daha İyi oLucaktır ...!

Kuramıorsanızda cLienT Paylasımdan Data'yı Deistirin ..!

Son düzenleme:

patch eksiktir yada client tam yüklenmemiştir

Emc Ye ve lufere giderken herhangi birine giderken oyundan atıor sonrada chara bidaha giremiorum nasıl duzelte bilirm yardım pls ??

Emc Ve Lüferson Hatası Alanlar Bu Dosyaları İndirip Dataya Atınız ...

Gerekli Bilgiler İcin '' https://www.ko-cuce.net/client-yardim/268186-emc-lufer-maradon-vbulletin-hatalar-icin.html '' ...

Emc Ve Lüferson Hatası İçin :
1453 Client'Ler İçin Geçerli Olan Zones Dosyası : Dataya Atılcak .
Web Hosting - Dedicated Server

1299 Client'Ler İçin Geçerli Olan Zones Dosyası : Dataya Atılcak .
Web Hosting - Dedicated Server

Sorununuz %100 Cözülcektir ...

kardeş ii de web hosting den olmuyor dosya bulunmuyor diyor raphiceden felan bulursan mesaj yollarmsıın

ya kardesim bu linkler ölü....

Geri
Üst Alt