Konu Yazar sys-worm Member Tem 94 1 16 Eyl 2009 #1 Baslıkta Oldugu gibi Ebenezer kendi kendine kapanıor Bilgisi olan paylasabilirmi ?
E exici12 New Member Şub 23 0 17 Eyl 2009 #2 Cevap: Arkadslar Ebenezer kapanıyor acil yardım lütfennn.. Ram düşükse yapar kardeşim ve yatta saldırı alırsa kapanır
Cevap: Arkadslar Ebenezer kapanıyor acil yardım lütfennn.. Ram düşükse yapar kardeşim ve yatta saldırı alırsa kapanır
K knight1980 New Member Ara 6 0 19 Eyl 2009 #3 Cevap: Arkadslar Ebenezer kapanıyor acil yardım lütfennn.. Vırus vardır pc de ebenzere bulasmıstır engüzeli KIS kullan exe lere bulasmıs vırusleri temizliyo ekrar kullanılır hale getiriyor.
Cevap: Arkadslar Ebenezer kapanıyor acil yardım lütfennn.. Vırus vardır pc de ebenzere bulasmıstır engüzeli KIS kullan exe lere bulasmıs vırusleri temizliyo ekrar kullanılır hale getiriyor.
A akyosun ByAkyosuN May 540 1 19 Eyl 2009 #4 Cevap: Arkadslar Ebenezer kapanıyor acil yardım lütfennn.. benmkinde virus yoq esed nod 32 war herşeyi siliyor ebenzerde virusum yoq ama ne denediysemde olmuyor
Cevap: Arkadslar Ebenezer kapanıyor acil yardım lütfennn.. benmkinde virus yoq esed nod 32 war herşeyi siliyor ebenzerde virusum yoq ama ne denediysemde olmuyor