K Konu Yazar karadeluq Private Server ' Miraqe Haz 124 3 19 Tem 2008 #1 arkadaşım evt dosyalarını koydum gate acılmıyor ne yapmam gerk konunun yerı burası değil ama orayada kimse bakmıyor
arkadaşım evt dosyalarını koydum gate acılmıyor ne yapmam gerk konunun yerı burası değil ama orayada kimse bakmıyor
F Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 19 Tem 2008 #2 Cevap: Arndream Npc Acılmıyor clientinde patch olması lasım patch bulabilrismizin deme ewtleri sen ayarladın
Cevap: Arndream Npc Acılmıyor clientinde patch olması lasım patch bulabilrismizin deme ewtleri sen ayarladın
K Konu Yazar karadeluq Private Server ' Miraqe Haz 124 3 19 Tem 2008 #3 Cevap: Arndream Npc Acılmıyor hayır abi ben değil evt dosyalari db nin yanında wardı tıklıyrum npc ye acmıyor pacht warda rartko koyduğu
Cevap: Arndream Npc Acılmıyor hayır abi ben değil evt dosyalari db nin yanında wardı tıklıyrum npc ye acmıyor pacht warda rartko koyduğu
F FreeStyleHell New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,047 22 19 Tem 2008 #4 Cevap: Arndream Npc Acılmıyor RapidShare: Easy Filehosting Bi dene istersen
K Konu Yazar karadeluq Private Server ' Miraqe Haz 124 3 19 Tem 2008 #5 Cevap: Arndream Npc Acılmıyor Msn Nenı Verebilirmisin
Necro Well-Known Member May 2,915 81 19 Tem 2008 #6 Cevap: Arndream Npc Acılmıyor Atilla Konuya Cevap Veriosun konuyu Taşımıosun