v2xxx Artemisgame.net ▌NOSTALGIA MYKO v1299 ▌ Breth-Piana 17 KASIM CUMA 21:00 ▌ IPHONE ÖDÜLLÜ ▌

Konu Yazar

ArtemisGame

New Member
Eki
7
3

Anılarınızı tekrar yaşatmak için geliyoruz.Eski breth/piana haritaları ile Özlenen ve beklenen nostaljik myko
ARTEMISGAME NOSTALJIA serveri ile sizler için geliyoruz.Konu içerikleri eklenmektedir,lütfen takipte kalınız...

OFFICIAL : 17 KASIM CUMA 21:00

ZORUNLU CLIENT İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SERVER ÖZELLİKLERİ

v1299 Breth/Piana ( eski maplerde), beklenen ve özlenen eski günler sizler için geliyor... Oldukça uzun yazıp aklınızı kurcalamak ve kalabalık bir konu olmasından ziyade kısa ve öz en önemlisi ESKİ haritaları ve oyunu sizlere son sistem güvenlik,yenilik ve APPLE IPHONE ÖDÜLÜ ile getirdiğimizi bilmenizi isteriz...

Glitch Engeli
Yeni Quest Sistemi
Oyun İçi Event Takvimi
Yeni Transform Scrollar ( Goku Scroll )
Old-New Skin Görüntü
Clan Notice ve Clan Devir Sistemi
Rival Sistemi

Ve daha birsürü özellik...Tek tek bunları yazmak yerine sizlerin bizzat görmesi ve denemesi taraftarıyız...

AKTİVİTELER​

• Border Defance War
    • Lastman Standing
    • Death Match
    • Ardream Event
    • Special Kill Event
    • Lunar War / Special Zone War
    • Forgotten Temple
    • Castle Siege War
    • Bi-Frost
    • Online Ödül Event
    • Santa Event
    • GM Kill Event
    • 1 vs 1 Event
    • 8 vs 8 Clan War
    • C.R Event
    • Pazar(Merchant) Event bulunmaktadır.
3.000 K.C ÖDÜLLÜ LIKE/SHARE/TAG EVENT BAŞLAMIŞTIR

Aşağıdaki paylaşımı beğenmeniz,3 arkadaşınızı etiketlemeniz ve sayfanızda paylaşmanız durumunda 3.000 K.C kazanan 5 kişiden biri olabilirsiniz.

ÖDÜLLÜ DEATH MATCH ALANI
EyNlyn.jpg

UPGRADE ORANLARI
lbPlBk.png

###

YOVyqA.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun patron.Fakat hile tbl fix sadece kelimeden ibaret.
İnşallah dediğiniz gibi gerçekten fixtir.
Bol userlar olması dileğiyle

selam bişey sorcam bakıyoruzda hep benzer oyunlar çıkartıyor herkes

neden krowaz itemli silahlı ve üst başlı bi oyun yapmıyorsunuz ? özledim ben şahsen krowaz itemi silah vb kasmayı ?

selam bişey sorcam bakıyoruzda hep benzer oyunlar çıkartıyor herkes

neden krowaz itemli silahlı ve üst başlı bi oyun yapmıyorsunuz ? özledim ben şahsen krowaz itemi silah vb kasmayı ?

Oyunun gidişatı event ve güncelleme takvimleri doğrultusunda KROVAZ ve U.T.C şeklinde devam edecektir.

Şuan oynadığım serverda Battle Priest oynayanlara çok büyük haksızlık yapıldı.Ayın 9 unda burdayım kısmetse.
Haksızlığı merak edenler için Battle Priest'lerin damagelerini düşürdüler.
Battle Priest çok damage vurur çok damage yer !!!! Battle Priest'in doğasında bu var zaten.
Battle Priest oynamanın zevki asaslar 80 olup critik açana kadardır.Madem ki BP'lerin damagesini düşürüyorsunuz o zaman asasların critik damagelerini düşürün be ana............!!!!!!!!!!

Bu gibi adaletsizlikler playerları oyundan soğutur.ArtemisGame'de inşallah böyle olmaz.

Geri
Üst Alt