Artık 1503 ve Üst Versionların Devri Baslasın !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan medalord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

medalord

New Member
Haz
26
0
Arkadaşlar 1503 ve üstü versionlar için yeni projelere adım atmak istiorum versionu oyunu daha cok geliştirmek için yardımlarınıza ihtiyacım var prof.lardan öneri ve yardım bekliyorum. Nerden Nasıl baslamalıyım. Bilgilendirirseniz Sevinirim. :korsanh:

Cevap: Artık 1503 ve Üst Versionların Devri Baslasın !!

Ahahahahahahah koptum sondan başla :D

1503 çok kasar ama bence daha zevkli ha tabi bu bahbettiğin 1505 her ırkın ayrı npclere sahip olduğuysa diğeriyse çok kasar lafına birkaç çok daha ekleyebilirsin :D

hey allahım yaş sınırı koyun şu foruma :D üyelik onaylanmadan önce arşiv araştırması falan yaptırttırın nedir bu yahu :D adama bak çocvuk işte :D

evulationla yapmaya başla xD

öncelikle azmini ve isteğini takdir ediyorum zaten yazmışsın proflardan diye burda boş laf atan insan çok zaten onlarda uzman değil sarayın soytarıları 1503 başlamak içinse arkadaşım Öncelikle server files daha sonra DB daha kırık bir 1503 exe bulman lazım bunlar varsa elinde :) zaten başlamış bulunuyorsun.

NOT: burda safsata safsata yazı yazmak pos kasmak adet olmuş çoluk çocuk forumuna döndermişsiniz burayı ya yardımcı olun yada pos kasmayın.

komik.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt