Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Auto it güzide yani sağlam script dillerinden birisidir fonksiyonları otomate etmeye yarar. Aslında auto it in kullanımı kolay hata payı düşükdür aklına ne geliyosa auto-it ile yapabilirsin auto-it inde gui ninde sadece knightla alakası yoktur bütün oyunlarda kullanılabilir "metin2, cs vb.."(bu konuyla ilgili uzman olarak AVCI 'yı öneririm) Gui hakkında bildiğim tek şey exesi varsa sil bilgisayarından :G
autoit aslında kullanıcı komutlarını toplu yapma haline getiren bir sistemdir. knight için örnek bir id ye girebilen bir bot düşünün tek pc üzerinde 7-8 tane botu sokabilme yapıldı zati o nedenle örnek gösterdim tabi botların, hile botlarının yanında oyun mob skillerini de kullandırabilirsin.
gui ise windows ekranında veya herhangi bi işletim sisteminin ekranında kullanıcılarının seceneklerini kendilerinin belirlemesi için , grafik arabirimi yani mause kullanılan siyah ekran dısı sistemdir. Gui sadece windowsta değil tüm işletim sistemlerinde vardır. sizler bi portable işletim sistemi yaparken, gui sistemi ile kodlama yaparak yapabilirsiniz. ki zaten normal kurulumlarda windows bile gui ile yapıyor:^^
AutoIT Genel bilgi
AutoIt, Microsoft Windows için ücretsiz bir otomasyon yazılımıdır. Yazılımın ilk versiyonları tamamen otomasyona yönelik hazırlanmış olsa da sonradan kapsamı genişletilerek hemen her türlü uygulamanın geliştirilebileceği bir programlama aracı haline gelmiştir.
Versiyon 3 sürümüyle birlikte söz dizimi BASIC türevi dillere benzer şeklide yeniden yapılandırılmıştır. Dizinleri de kapsayan dağişik tipteki verileri saklayabilen Varyant tipindeki değişkenlerin kullanıldığı üçüncü nesil bir programlama dilidir. Windows 95, 98, NT4, XP, 2003 ve Vista ile uyumludur. Ancak 3.3.0.0 versiyonundan sonra Windows 2000'den öncekilere destek verilmemeye başlamıştır.
Bir AutoIt betiği, AutoIt yorumlayıcısının yüklü olmadığı bilgisayarlarda çalışabilecek şekilde, sıkıştırılmış bir EXE programı haline getirilebilir. UDF (User Defined Functions "Kullanıcı Tanımlı Fonksiyonlar") olarak bilinen geniş bir fonksiyon kütüphanesi standart olarak programla birlikte gelir veya bazıları AutoIt veb sitesinden indirilebilir. AutoIt aynı zamanda ücretsiz SciTE editör tabanlı bir IDE ile birlikte dağıtılmaktadır. Derleyici ve yardım metinleri de AutoIt kullanan geliştiriciler için tamamen bu birime entegre edilmiştir.
Saygılarımla