[ B4Tu PaneL V2 İle Karşınızda ] YepYeni Güzel Tasarım Ve Yeni Özellikler..

Konu Yazar

batuhann869

Member
Tem
218
0
B4Tu Panel v2 -

İLETİŞİM: [email protected]

v1 Deki Özelliklerden Farkı ?

B4Tu Panel v2 Özellikler
Öncelikle Hoş Ve Süper Ötesi Bir Tasarım
User sıralaması
Clan sıralaması
Ban Sıralaması
Kimler Online
En iyi 5 User [AnaSayfada ]
Haberler..
Chat ..
Gamemaster Listesi ,
Ve
Duyuru eklenmiştir .. Basit Olsada Panel'i güzelleştiricek Özelliklerdir bunlar :)

Neyse Uzatmadan Resimlere geçeyim !

Ana Sayfadan Görüntü.

anasayfa1h.jpg

ANA SAYFA ALT KISIM GÖRÜNÜM

http://i1002.hizliresim.com/2021/2/2/5089.jpg

USER SIRALAMASI Ve Digerleri Aynı Taslaktır..

http://i1002.hizliresim.com/2021/2/2/5251.bmp
PaneL'n Taslagı Bu Sekildedir

İNTERNET EXPLORER'DA ÜSTDEKİ FLASH LOGO GOSTERMEZ..
LOGO FİREFOX DESTEKLİDİR.. : )

Degiştirmek İsteyenler Bana Ulasabilir..

Diger Bütün Görünümleri Sorunsuz İnternet explorer ve Mozilla İle Goruntulıyebilirsiniz..

İndirme Linkleri

RapidShare Webhosting + Webspace

B4Tu Panel v2.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

İLETİŞİM: [email protected]

Lütfen Editlemeden Önce Msn YoLundan Ulasıp Soylersenız Sevinirim!.

İyi Kullanımlar ; )

Cevap: [ B4Tu PaneL V2 İle Karşınızda ] YepYeni Güzel Tasarım Ve Yeni Özellikler..

Yediremiyenler İcin Bir Super Ve ote panel Bunun gibi Calıskan Panel yazıcı insan gormedim. Bizim Gibi İnsanları Cekemiyenlere ((((( İCİNDE KENDİLERİNE .... DİYORUM.))))))
TSK LER BY_B4TU GUZEL PAYLASIM.

Cevap: [ B4Tu PaneL V2 İle Karşınızda ] YepYeni Güzel Tasarım Ve Yeni Özellikler..

teşekkürler bende bunu ariyordum :)

Yorumlar İçin Tşk Ederim :)

Ellerine sağlık 2 yıldır aradıgım ama bulamadıgım panelı yapmayı başarmıssın cok tskler..

ellerine saqlıq B4TuxD

güzel bir calişma.. başarilarin devamini dilerim.

Güzel Olmuş Batu.

paneLin guzel yapmıssın ellerine saglık diliyoruM.

Güzel Panel Eline Saglık Başarılarının devamını dilerim !

saoL Güzel oLmuş BaşarıLarının Devamı..

Sıralamada Leader pointide gösterse süper olurdu

Yorumlar İçin Teşekkür Ederim Arkadaslar.. v3'ü Yapmaya Baslıyıcam En Kısa zamanda. :)

ellerine saglı kkardeş harika

eLiNe SaqLıK !!!!!!!!!!!!!!!

bu şimdi by_batu panel öylemi peki ortalarda metin2 panel diye dolaşan ne acaba speed kopanel tasarımcısının paylaştığı ? 2 resim değiştirdi 2 kod ekledi kaldırdı by_batu panelmi oldu buna sadece ve sadece gülerim :D:D

bu şimdi by_batu panel öylemi peki ortalarda metin2 panel diye dolaşan ne acaba speed kopanel tasarımcısının paylaştığı ? 2 resim değiştirdi 2 kod ekledi kaldırdı by_batu panelmi oldu buna sadece ve sadece gülerim :D:D

Ah Be Gerizekalı Kıskanç KArdeşim [ BAHADIR VELETİ ] :) Sen Anca Alıntı Dersin Kafandan Bi Ton palavra Atarsın Bu Panel'n Taslagı Kımsede Yok Abicim Ayrıca Kodlarıda Ben Topladım Kımseden Bi Alıntı Yok ^^ Biz Senin Gibi Forumlegalde Dosya Çalıp Kendi Adımıza Yayınlamıyoruz.. Cekemeyen Veletler catlasın diyecek baska bişi yok .. Speed Ko Panel Yapımcısı Derken ? Onun Boyle Bi TAslagı Varmı ? Varsada gelir Kendi Söyler.. Yorumları Dikkatli oKu Bebe :) Hadi Şimdi 2 Le Kendi Forumuna Burası seni Aşar velet..

sen kendini gözünde çok büyütmüşsün ben canim yakında her yerin sallanir düşersin aşşağıya kaç kişi kullanıyo senin bu panelini onu göster bana :D

sen kendini gözünde çok büyütmüşsün ben canim yakında her yerin sallanir düşersin aşşağıya kaç kişi kullanıyo senin bu panelini onu göster bana :D

Pff Senin Gibi colk Cocukla ugrasamıyacam Ben Panel'ı paylaşıma Sunmuşm Kullanan Kullanır

Sen Neden Kıskanıyosn hala Aklm Almıyor Niye Bu Kıskanclık ?

Ne Metin2'den Nede Başka Birisinden alıntı ..Sana Diyicek Bişi bulamyrm sen git Yaşıtlarınla Takıl Biraz Geliştr Kendini Öyle gel Bana :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

canım senin yaptığın iş pvp deki en basit iş anladınmı ? ne anlıyosun c++ dan ne anlıyosun vb den ? poke...

Geri
Üst Alt