B4TuxD Panel v1 Edited By k3m4L Bide Bizim Gözümüzle Bakın (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GunsGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

GunsGame

Member
Ağu
46
1
Editledim die yazdm ama qenede kaldırıorm adam ol qeL okey sn lale

Son düzenleme:
Cevap: B4TuxD Panel v1 Edited By k3m4L Bide Bizim Gözümüzle Bakın (:

Vayy Be B4Tu Panel OLmus KemaL Panel :) Birde Hakaret Ediyorsun Kim Adam Kim Efendi Belli oLuyor 2 Tane Resim Degiştirmişssin Kemal Ko Panel v1 Demişssin :D

Sanırım Bu Resim Acıklayıcı ;)

655z.png

Hadi Smd 2 Le Cocuk OLupda Hakaret Edip Daha Fazla Düşme ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dikkat Edersen Seninkinin Arasında Baya Bi Fark War Ayrıca Edit Die Yazdım Onun Bunun index'lerini Çalıp Gene Kendi Adamızı Koymuyoruz okey ? en azından edit die başlık attım beni bilen bilir qerisi alır boyunun ölçünü yürür.

Arkadasim Sorun Panel'e Onu Yazmanda veya Yazmamanda Degil , Bu 2.ci Panel'mde Flash Tasarım Olucak buyuk Bi ihtimalle Kimsede Editliymiyicek :) Benimle İletişim Kursaydın Kendi Üzerine biLe Alabilirsin paneli Derdim sana ...

Ben Tutup benm demiyorum Edited Die yazdım bunuda görüp tutup hakaret ediorsan sorun bende degil sendedir..

Tm arkadasim Ben sucluyum :) Haklısın Suc Bende Panel'i paylaşıyorum ; )

Takıl Kafana Göre BEni Bilen bilior senin düşündüğünü takan kim be dostum ;) biraz database bölümünü qezde ne oldugumu anlarsn ;)

Sen Böyle Panel Editlemeye Devam Et 2 resim YApıştır Edit De cık İşin İçinden Sonra Panel'i Kendi Üstüne aL Bebe : )

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kemal bişi editliorsun eline yüzüne bulaştırıosun. :D

Bizi Bilen Bilio Bilgi gösteriyor beni ne kadar ne oldugumu mehmet qit bi önce kendine firma buL ya La (: öle gökana felan dilenerek işler yürümez evLat ;)

Panel Editliyicegine Yapsana O Zaman 1 Tane Kendi Emegin oLsun Madem Database Yapıyosun Veya Editör'sn SQL KODLARINDAN Veri Tabanı işlemlerinden anlaman Gerekir Tahminimce : ) Her Cevap'nde Beni Bilen Biliyor Yazmışssın Sen bi b.k olsan panel nasıl editlenir öğrenirsin.. Editliyecegine.. Yap 1 Panel'de görelim seni Zavallı cocuk ;)

Database Editör'u olman Bişey İfade Etmiyor Emin olki benim yaptıklarımın %20 'sini Beceremiyosundur Kendini Överek Yükseltme

El elden üstndür... Halada Gelip Post Atıyosun Burada Rezil .

Geri
Üst Alt