S Konu Yazar st0reyy Member Ara 225 0 2 Haz 2009 #1 Hamachi yapıorm start gelmior userlerde yardımm bi yardım eden adam yok yaa
M mrkenzo0 New Member Ocak 4 0 4 Haz 2009 #2 Cevap: Bana server kurabilecek varmı ?? dj dhjdghyhdfghdfghdfhfgnfg ftubdufdghjtguı f uy
K kurnaz New Member Kalemi Kırıldı! Ara 70 0 4 Haz 2009 #3 Cevap: Bana server kurabilecek varmı ?? aynı dertten ben ölüyorum kardes inanki varya 2 haftadır ugrasıyorum sitres yaptım ya olmuyor ebenezer hep hata veriyor halbuki hepsi dogru :S
Cevap: Bana server kurabilecek varmı ?? aynı dertten ben ölüyorum kardes inanki varya 2 haftadır ugrasıyorum sitres yaptım ya olmuyor ebenezer hep hata veriyor halbuki hepsi dogru :S
A arif483 Guest 5 Haz 2009 #4 Cevap: Bana server kurabilecek varmı ?? kara_bela5 @ hot ekleyin sorunu olan herşeyi yapayım kara_bela5 @ hot ekleyin goruselim Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Haz 2009
Cevap: Bana server kurabilecek varmı ?? kara_bela5 @ hot ekleyin sorunu olan herşeyi yapayım kara_bela5 @ hot ekleyin goruselim