başka sitede kopanel açma ( yardım )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

istanbul

Server Maker
Tem
108
0
arkadaşlar mesela xx.com gibi bi sitem var ve kopaneli o siteye kurdum ancak oyundaki bilgileri nasıl aktarabilirim ? kopanelin vps ile bir baglantısı olsun istemiyorum eğer kopanelde bir açık varsa sadece siteye etki eder ama vps de olunca açık komple oyunu batırır :) yardımlarınızı bekliyorum

ve arkadaşlar otopatch olayınıda başka site üzerinden yapmak istiyorum lag sorununu çözmek için :)

yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar ? :(

Son düzenleme:
Cevap: başka sitede kopanel açma ( yardım )

aynı şeyi ben araştırıyorum eğer böyle birşey yapılırsa çok güzel olur yardım edecek yokmudur :S

Usko nun yaptığı KENDİ Launcher larında SIRRI. OTO PATCH i direkt siteden veriolar userler sitedenindiriyor aslında HERŞEY HEX EDİTORLUKTE

böyle bir imkanda olsa butun kopanelleri yeniden yazmak lazım gelir :)

Soruyu tam olarak anlamadım ama sanırım şöyle demek istiyosun ; www.xxxxxx.com diye sitem var paneli buraya nasıl kurabilir ?

not defterini aç içine şunları yaz ,

<IFRAME name="frame_ismi" src="kopanel adresini yaz" width="600" height="115" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></IFRAME>

ve index.php olarak kaydet ftpden sitene at.

uzak sql de iş görürdü ama neyse :S

kopanel zaten bilgi göstermek için oyunla bağlantılı olmak zorundadır. Yani istediğiniz şey saçma olmakla birlikte imkansızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt