Bedava Server Kurmak.. (Sadece Tıklama ile)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Olimphos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olimphos

İmkansızı Başarmak Üzere!
Reaction score
0
Arkadaşlar size çok ama çok önemli bir konuyu sunmak istiyorum herkesin kendine ait bir server kurmak ister, ben buna bir çözüm yolu buldum daha önce bazı forumlarda gösterilmiş ama tam olarak sonuç alınamamış olabilir,Bu sistemi bende kullanmaya başladım kısa süre içerisinde hiç birşeye bulaşmadan server kurabileceğim

geçiyorum yönteme iyi okuyun hepsi yapıldıktan sonra %100 sonuç alınacaktır...geçiyorum adım adım...

A.W.Surveys The New Survey Experience[/URL]
Adrese Tıkla ve Üye oL

sizin yapacağınız linke tıkladıktan sonra sağ üst köşede ''create a free account''yazısına tıklamak tıkladıktan sonra oraya üye oluyorsunuz üyelik için kafadan sıkabilirsiniz yalız e-mail adresini doğru yazın.

2-Üyelik İşlemleriniz Tamamlandıktan sonra
-Welcome Survey -- A $6.00 Website Evaluation is Available.
-A $4.00 Website Evaluation is Available.
Ve bunların Altındakilerede tıklayarak hepsini açıyorsunuz..
Sonra açılan yeni sayfada Start Survey Now tıklayıp açılan yeni sayfada 2 TAne alt altta bulunan
Short Evaluation - Please evaluate and give your general impressions of the above website.
çıkacak bunların altındaki boşluklara ( Nice Site, Very Good, Cool ) gibi iltifatlarda bulunuyorsunuz.
Böylede hepsini yaparak awsurveys hesabınıza 27$ gibi para almış oluyorsunuz.Yanısıra her gün bir reklama tıklayarak 1 er dolar alabilirsiniz...

3-Daha sonra ise paypala üye oluyorsunuz www.paypal.com/tr paypal bir para aktarma işlemi görür yani sw surweys'teki paramızı paypala aktaracağız.Awsurveys hesabınızda Home ( AnaSayfa )'ya giderek Alt kısımda ((Redeem Money)) Tıklıyoruz. Açılan Sayfada
Redeem Amount (Para Miktarı - Burada Almak istediğiniz Miktarı Seçiyorsunuz)
Redeem Method (Para Çekme Metodu - Burada da PayPaL Seçerek Açtığınız Hesaba Paranızı Gönderiyorsunuz.

NOT=> Awsurweys'ten paypala para aktarımı 72 dolar olduğunda oluyor yani 27 dolar size 42 dolar gerek kalıyor bunuda benim verdiğim linki ve sizin linkinizi yayınlayarak yapabilirsiniz,eğer uğraşmak istemiyorsanız sadece benim verdiğim linkten kendiniz üye olun ondan sonraki günler awsurweys'e girip hergün 1 dolar kazanabilirsiniz,sonuçta elimizde en ama en geç 1 ay sonra 72 dolar oluyor...

Yöntem %100 oluyor ama aynı pcden 72 dolar yapmaya kalkışmayın sistem algılıyor...

paypal hesabını açarken kredi kartı gerekli. paypal yıllık olarak kredi kartından 2 dolar para çeker. hesap ücreti gibi bişey. Paypay dünyanın en güvenilir sitelerinden biridir. Türkiyede pek yaygın olmasa da yurt dışında milyonlarca kişi kullanıyor we acayip paralar dönüyor paypalın hesabında. Kredi kartı olaylarında paypalda bir sıkıntı olmaz. parayı paypal hesabından garanti hesabına (yada diğer hesaplarına) aktar ve istediğin gibi kullan

Alıntıdır...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Bedava Server Kurmak.. (Sadece Tıklama ile)

O site senin gibiler sayesinde kendini geliştiriyor. :D.Sor bakayım hiç para alan olmuşmu.O site bi sahtekar.Tıkladığın reklamlar sayesinde para kazanıyor.Ve senin hiç bi çıkarın olmuyor.

O site senin gibiler sayesinde kendini geliştiriyor. :D.Sor bakayım hiç para alan olmuşmu.O site bi sahtekar.Tıkladığın reklamlar sayesinde para kazanıyor.Ve senin hiç bi çıkarın olmuyor.

bu site sayesinde 1tane açık server var şuan

Hayır herkes böyle açıklamış ama reklamlara tıkla değil bu site !
Arkadaşlarına ref linki gönderiyorsun üye olduklarında 1 dolar gibi bişi ekliyor hesaba ama parayı veriyorlarmı orasını bilmiyorum...

ben hiç para alamadım. 1745 $ var ama alamıyorum. hesabım silindi ve yeni hesap açtım sitede 580$ var şuan ama alamıyorum.. senin gibileri sayesinde site para kazanıyor.

ben hiç para alamadım. 1745 $ var ama alamıyorum. hesabım silindi ve yeni hesap açtım sitede 580$ var şuan ama alamıyorum.. senin gibileri sayesinde site para kazanıyor.

işine yaramıyorsa sen bana hesabını ver ben parayı kredi kartıma aktarırım :D

Referans a kendini vermesen süper olur :)

:D hala böyle şeylere inananlar var malesef

Tek Tıklama ile Server Kuruyor, Yani Bu Kadar Saçma Bir Başlık Olamaz :D

bu referans linklerinden bıktım artık :S

" RefID=brsturk "

Aga bu ne ? Şöyle saçma şeylere aldanmayın Allah aşkına ..

boş işler bunlar

KİMSE KİMSEYE VPS DEACLİED WERMEZ AMA O LİNKTEN ÜYE OLAN O SİTEYE O LİNKİ VEREN KİŞİ PARASINI KAZANIYOR:) O PARAYIDA HARCAYA BILIYOR.. Neyse konu kilit bence sacma bir başlık böyle linkleri koyan arkadaslar önce kendılerını forumdan banlaması lasım:) sacma konu sacma söz doyumsuz olmuo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt