malkadul11
New Member
- Ara
- 2
- 0
BEDAVA VPS ORTAK OLMA 56 GB Lİ İNTERNET HIZ LİMİTİ OLMAYAN
Vps Benden Kurulum Sizden Yüzde 50 Yüzde 50 ortaklık . . .
evet arkadaşlar makine bir serverdir 56 gb ram bulunmaktadır
exo platform express bulunmaktadır
D13(8cores 56gb memory)
İnternet hızı sınırsızdır yani internet hız testinde 384.84 Mbps çıkıyor
şimdi gelelim konumuza böyle bir bilgisayara 1 knight pvp kurmak ve kurdugum arkadaşla ortak olmak istiyorum sunucu benden sunucu kirası aylık 1000 tl ama ben para için yapmıyorum knight pvp kurduktan sonra işi büyütmek için yapıyorum şimdi sağlam bir server kurup büyütebilecek arkadaşlar varsa konuşalım görüşelim
dediğim gibi server yani vps benden kurulum sizden ortak olucaz yüzde 50 yüzde 50 . . .
Bu arada Kalıcı bir server kurmak istiyorum yani kurdurtmak serverde 0 lag olacağına garanti veririm ve maknenin hiç kasmıyacagına ... aynı anda 400.000 kişi girmediği sürece makina kasmayacaktır eğer makina kasar ise makina değişikiği yapabiliriz . . . özellikleri 2 katına çıkartabilirim . . . yeterki anlayan bir arkadaş olsun . . .
Bu işten Anlayanlar ve Yapmak isteyenler
Skype Adresim = tolga_12gs ekleyin
Vps Benden Kurulum Sizden Yüzde 50 Yüzde 50 ortaklık . . .
evet arkadaşlar makine bir serverdir 56 gb ram bulunmaktadır
exo platform express bulunmaktadır
D13(8cores 56gb memory)
İnternet hızı sınırsızdır yani internet hız testinde 384.84 Mbps çıkıyor
şimdi gelelim konumuza böyle bir bilgisayara 1 knight pvp kurmak ve kurdugum arkadaşla ortak olmak istiyorum sunucu benden sunucu kirası aylık 1000 tl ama ben para için yapmıyorum knight pvp kurduktan sonra işi büyütmek için yapıyorum şimdi sağlam bir server kurup büyütebilecek arkadaşlar varsa konuşalım görüşelim
dediğim gibi server yani vps benden kurulum sizden ortak olucaz yüzde 50 yüzde 50 . . .
Bu arada Kalıcı bir server kurmak istiyorum yani kurdurtmak serverde 0 lag olacağına garanti veririm ve maknenin hiç kasmıyacagına ... aynı anda 400.000 kişi girmediği sürece makina kasmayacaktır eğer makina kasar ise makina değişikiği yapabiliriz . . . özellikleri 2 katına çıkartabilirim . . . yeterki anlayan bir arkadaş olsun . . .
Bu işten Anlayanlar ve Yapmak isteyenler
Skype Adresim = tolga_12gs ekleyin