Ben ArizMend

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ArizMend
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ArizMend

Member
Şub
92
0
Ön Bilgi:
İsmim Emre, 02.06.1991 Kadıköy doğumluyum.
Burçum İkizler burcumun özellikleri taşıyorum.
İstanbul, Anadolu yakasın / Pendik'te oturuyorum.

arroworangecn2.gif
Favori Grupları ve Müzik:

Rammstein,
Şebnem Ferah
Muse
Kurba
n
Sesi Hoş Gelen Diğer Müzik türleri.
arroworangecn2.gif
Favori Kitapları: Suç ve Ceza Karamazof kardeşler. Sefiller Stephan king ait kitaplar.

arroworangecn2.gif
Favori Filmleri:
Hırsız Var Hababam sınıfı (eski ve yenisi) 1408 Tek kişilik dev kadro Riddick, Ağır roman, The Jackal, Saw Serisi. Last Samurai, Er'rayn kurtarmak Ben Robot I'm Legand
Samuel L Jackson A ait bütün flimler diyebilirim.

arroworangecn2.gif
Favori TV Kanalları: CNBC-E, CNN Türk,NTVSpor,E2 ve Star.

line9mu.gif

arroworangecn2.gif
Çocukluğum:

çocukluk dönemime ait fazla bir şeyler hatırlamıyorum. Eskilerden Bi pokemon tasoları ile oynadığımı hatırlıyorm.

arroworangecn2.gif
Okul dönemim:

1. sınıfa başlarken okul heyacanı olması gerek biraz korkmuştum.
ama 2. haftada arkadaşlar edindikten sonra rahatlamıştım. 2. Sınıfa geçtiğim zmnki senede yaklaşık 5 tane hoca değiştirdik. 3. ve 4. sınıftada böyle oldu ve Sınıfı 2 ye bölüp başka şubelere dağıttılar Dağıtılmasından sonra az hüzün birazda heyacan vardı. yeni sınıfıma hemen uyum sağladım. 5. 6.7.8. sınıfta fazla sorunlarım yoktu. Taktirlik çocuktum Oks de 330 gibi uçuk bi sonuç puan aldım. Lise seçimlerimi Babam yapmıştı. Babam tuzla Atl. gitmemi istiyordu. Ben ise Düz lise düşünüyordum. Okul tercih kodlarında 4 tane tuzla atl kod vardı. Elektrik-Elektronik-Bilgisayar(donanım oluyor) Ve bilgi işlem. Babam Elektrik-elektronik-Bilgisayarı yazmıştı. Bende Tuzla Atl çok istiyorsun diye Bilgi işlemi yazdırmıştım. bundan sonrası biraz garip çünkü Babamın dolduğu lise seçimlerinden Benim yazdığım Tuttu Ve sonuncu olarak Tuzla Atl-Bilişim Bölümüne girdim

Lise Hayatım biraz garip Babam bana çok ark seçiyorsun diyor galiba bundandır Lise 1'de sınıfa ayak uyduramadım ve ilk sene kaldım
Mat. 4 gelen birisinin Fizik nasıl 0 geldi merak konusu tabiki Babam bütünlemeden geçmemi istemiyordu 5 tane zayıf vardı eğer geçseyim 2 tanede sorumlu olacaktım. 3 tane sorumluluk sınavından 2 sini 60 la verdim 1 si ise 42 den kalmıştı. İlk başlarda üzüldüm ama Yeni sınıf ark gördükten sonra bu üzüntü sevinçe döndü diyebilirim Lise 1 de bu sefer iyi not almaya başladım ve sınıfı Ortama notu ile geçtim. Lise 2 geçtim. Lise 1 den farkı ise 45 saat ders (lise 1 de bu 40 saatti) ve bu 45 saat dersin 12 saat atelye olmasıydı. Biraz zorlandık çünkü sınıfları karıştırmışlardı. Bu karıştırma Teknik liselerde Dal seçiminde oluyormuş Biraz garip işte bu senenin lise 1 e göre zor olacağı kesindi. ilk dönem karnemde yine 5 zayıf getirdim ailem yeniden kalmamdan korkuyorlardı. 2.dönem biraz çaba ile ortalamayi 3.00 üstünden getirdim ve Sorumsuz olarak geçtim.

Yazmak istediklerim bu kadar, Bana vakit Ayırdığınız için Teşekkür ederim.:^^:

Geri
Üst Alt