Ben Doğukan :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Dogukan

Member
May
430
5
Çoğunuz zaten beni tanıyor. Adım Doğukan (nickimde yazdığı gibi). İlk düzgünce pc kullanmaya 8 yaşımdayken başladım. mIRC scriptleri hazırlıyordum buradaki cafeler için. Sonra herkes "Hacker bu ya" filan demeye başlayınca merak ettim bu hacker ne demek :) Tabii yaş küçük bilmiyoruz. Araştırdım sonra irc de hacklendim :) Merak ettim dedim nasıl hackledin. Şu siteye gir orada öğrenirsin dedi. Uğraştım uğraştım. Sonra shell firmalarıyla anlaştım irc shell satmaya kurulumu yapmaya başladım. Sonra web hacking filan derken knight-online ile tanıştım :) Türkiye'nin ilk private serverı Trko.com u açtık 1089 :) Sonra 2 hafta açık durdu kapandı. Sonra 1098 ler filan çıkmaya başladı tabii o aralarda da ilk 1098 sunucuyu filan hackledim :) Millet sinirlendi filan ilk 150x serverı buldum verdim bu seferde millet sevindi filan. N-Logger ı yazdım sattım para filan kazandık domain aldım kendimi geliştirdim. Neyse sonra devam ederim maceralarıma :)

Cevap: Ben Doğukan :)

geçen sene nerdeyse tam 1 sene önce millete japko acc alırken benim sıra sona kaydı ve alamamıştım sen almamıştım bana
neyseki kendim alabilmiştim
ve diğer tüm arklar banlanmıştı ben harici ^^

Twko(TaiwanKO) yu hackleyen kişidir aynı zamanda Esk, Forumdan Tanıyordum ... Hatta 1-2 Sene Önce Jpko İçin Kayıt Programı vardı senin onla jpkoya başlamıştık samet ben felan ...

N-Logger'ı senmi yazdın?
İlk kullandığım keyloggerdı :) işimi görmüştü ama sonra daha iyilerini gördüm :D ama N-Logger bir hatıra benm için...3 yıl önce filan kullanmıştım :)

Çok Mütevazı Bir Özgeçmiş Olmuş. Hiç koxp.net'i Hacklediğini Falan Yazmamışsın :D

Çoğunuz zaten beni tanıyor. Adım Doğukan (nickimde yazdığı gibi). İlk düzgünce pc kullanmaya 8 yaşımdayken başladım. mIRC scriptleri hazırlıyordum buradaki cafeler için. Sonra herkes "Hacker bu ya" filan demeye başlayınca merak ettim bu hacker ne demek :) Tabii yaş küçük bilmiyoruz. Araştırdım sonra irc de hacklendim :) Merak ettim dedim nasıl hackledin. Şu siteye gir orada öğrenirsin dedi. Uğraştım uğraştım. Sonra shell firmalarıyla anlaştım irc shell satmaya kurulumu yapmaya başladım. Sonra web hacking filan derken knight-online ile tanıştım :) Türkiye'nin ilk private serverı Trko.com u açtık 1089 :) Sonra 2 hafta açık durdu kapandı. Sonra 1098 ler filan çıkmaya başladı tabii o aralarda da ilk 1098 sunucuyu filan hackledim :) Millet sinirlendi filan ilk 150x serverı buldum verdim bu seferde millet sevindi filan. N-Logger ı yazdım sattım para filan kazandık domain aldım kendimi geliştirdim. Neyse sonra devam ederim maceralarıma :)

Sen şu koxp.net olaylarındaki arkadaşmısın ? :haha:

Bu arada kılavyem var bende heykır olcam bende site heklicem :P Bende senin gibi iki siteye index atıp heykırım diye ortalıkta dolaşcam bende bendeee ;)

Son düzenleme:

Eskiden ne güzel bütün sitelerde iss açığı vardı o site bnm bu site bnm index atardık ahhh nerde o siteler :D Memnun Oldum

Memlun oldum macerası bol olan insanları severim maceralara devam ette okuyalım merak ettim :D

Geri
Üst Alt