Ben Frank_CasTle

Konu Yazar

Frank_CasTle

Ondrea Games
Haz
469
12
Öncelikle selamlar,

Ben Önder KARAÇAM. Kastamonu'da doğdum ve oturuyorum. 9 Aralık 1992 de doğumluyum. 9 Yaşımdan beri Pc kullanıyorum. ilkokula 7 yaşında başladım :D 2. Sınıfta Türkiye 1. olmuştum TUDEM dergisinin hazırladığı sınavda(Üstelik Hasta olarak girmiştim:D). Ortaokulda da derslerim iyiydi. Liseye geçince iyice azıttım ama geçtim sınıfı :D.Küçükken hobilerin ne diye soranlara ve anketlerde hep 'Kitap Okumak' derdim. Ama şimdiye kadar 3 kitap bitirdim:D. Kısaca tanıtın dediği için burda kesiyim :) Herkese iyi günler :D

Okuduğunuz için teşekkürler.

Not: şimdi farkettim Trayhoper arkadasımızla yazı yerleri renkklerı falan aynı gibi olmuş. Bu konuların alıntısı olurmu diyeceksiniz :D:D ben gene de yaziyim :D Alıntı değildir: D

Son düzenleme:
Cevap: Ben Frank_CasTle

Menun oldum Önder.
Üzerinde çalıştığım ilk db sana aitti :)

memnun oldum önder bende senin gibi oldum 8. sınıfa kadar dersler 5 ortalama 5.0 takdir belgesi falan filan lise'de ise bende azıttım :D az kalsın sınıfta kalıyordum lise 1 de :D

Qnder Ayrıca Cok Sempatik Bir Cocukdur HaraketLeri TripLeri Harikadır. Paso Kopuyoruz.. Bi Markete Gittiğimizde Paso Kufur eder BunLar Nerede Die , Az buz maceremız Yok azmı MahaLLede Kopek KovaLadı ^^

Geri
Üst Alt