Ben " GAY " Değilim

Konu Yazar

StabWound

hebele hübele
Eyl
257
2
Selam arkadaşlar , bu forumda herkez erkek olduğu icin kimi anlar kimi anlamaz ben bilemem ama paylaşmak istedim :o: Şimdi ben lise2'ye gectim sayısal alanda olsamda kendime cok vakit ayırabiliyorum.Marmaris gibi bir yerde yaşıyorum her yer güzel kız , seviyeli , kültürlü.Burada popüler olmak cok kolay yani.Şuan marmarise ilk defa gelseniz benimle bir kere gezseniz popüler olursunuz.Yani burda amacım kendimi ovmek değil demek istediğim kücük bir yer :o: Ben genelde kızlarla takılırım , erkek olarakda sahici samimi oldugum 5 bilemedin 7 dostum vardır.Ama inanın şuan erkekten cok kız tanıyorum.Mesela msn listemde 400'e yakın samimi kız arkadaşım feysbuk'ta 180' tane kız arkadaşım ve aynı şekilde telefon rehberi.Kızların ruhundan anlıyorum diyebilirim :o: Cok yakışıklı oldugumu iddia edemem ama marmariste cıkamıyacağım kızda zor :o: Cünkü yakışıklı değilim ama sempatiğim , komiğim ve sürekli aktif & neşeliyim.Her neyse durum boyleyken bu zamana kadar cok güzel kızlar ve herkezin cıkmak istediği kızlar ile cıktım.Şimdi gelelim asıl meseleye ; son 1 yıldır kızlara karşı birşeyler hissetmiyorum :o: Yani şuan her kız hakkında bu güzel , bu cirkin , şu boyle diye yorumlar yapıyorum ama iş cıkma noktasına gelince paris hilton gelse reddediyorum :o: Bu'da kendi kendime şüphe uyandırıyor.Bir arkadaş ortamında kız espirilerini ben yiyorum :o: İnanın artık ben bile bana karşı yapılan espirilere gülmeye başladım :D Kendimi asla gay gibi hissetmedim ama şuan kızlara karşı eskisi gibi sevgi duymak istiyorum :o: Benden büyükler vardır , benden tecrübeliler vardır bilemem.Eğer varsa yardım bekliyorum. :o:

Buraya kendimi gay hissettiğim icin acmadım , sadece sohbet olsun diye actım.Ama yazdıklarımın hepsi doğru :o:

Cevap: Ben " GAY " Değilim

Yasadıgın durum biraz Doygunluk gibi geldi.. zamana birak derim ama farklilik icinden bir tutamda olsa seni yalniz kalman gibi hissttirmek istiyor ise bu içten gelen duygularina biraz uy. zamanında aclik vardi kalbin bedenin agzin herseyin bir seylere açikmisti. simdi ise anlattiklarin durumundanda fark ediliyorki doymussun. bu durum normaldir. insanlar arkadaslarini secerler degilmi.. sende secmissin simdi iclerinden elemen gerekenleri bi ele.. zamanini baska seylere yonelt. ve uzun soluklu bir ugras ile zaman harca. hep ayni seyleri yapman yasaman bıtkınlık vermis. birazda büyümüssün. Suan yasin kac bilmiyorum fakat. aralikli sekilde bu dediklerini bu yasına kadar yapmis olsaydın basina bu durum hic gelmiyecekti.

Yasadıgın durum biraz Doygunluk gibi geldi.. zamana birak derim ama farklilik icinden bir tutamda olsa seni yalniz kalman gibi hissttirmek istiyor ise bu içten gelen duygularina biraz uy. zamanında aclik vardi kalbin bedenin agzin herseyin bir seylere açikmisti. simdi ise anlattiklarin durumundanda fark ediliyorki doymussun. bu durum normaldir. insanlar arkadaslarini secerler degilmi.. sende secmissin simdi iclerinden elemen gerekenleri bi ele.. zamanini baska seylere yonelt. ve uzun soluklu bir ugras ile zaman harca. hep ayni seyleri yapman yasaman bıtkınlık vermis. birazda büyümüssün. Suan yasin kac bilmiyorum fakat. aralikli sekilde bu dediklerini bu yasına kadar yapmis olsaydın basina bu durum hic gelmiyecekti.

Oncelike şunu soyliyim anlaşılan o ki sen yaşamışın bu durumu.Bekledğim cevaplardan birini verdin ve bu dediklerini emin ol uygulyacağım.Eyvallah , teşekkürler :rock: Ve imzanda ki server cok güzel :)

1 hafta boyunca elizabet yapma 1haftanında sonunda yap kendine gelirsin

çıkmanın mantıksız saçma bişey olduğunu anlamışsın hö

Başlıyorum :)
1-Bende kuşadasında yaşıyorum heryerde kız var pc başında olabilirim ama asosyal değilim eve kız atmakta zor birşey değil yani sende eve bi kız at birşeyler hissedersin hö
2-Benimde Samimi Kız arkadaşlarım var ama hala daha 7/24 OnLine destek :o:
3-Paris hilton bile gelse reddederim diyorsan tanıdığım iyi psikologlar var :o:
4-keylogger yermisin o msn'i hackleyelim :haha:

Selam, Haydar Dümen Posta Gazetesi Cinsel Sağlık Yazılarına Bu Mesajı yolla Sana yardımcı Olucaktır Baska Turlu Cevap Bulamazsın :D :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

En yakin erkek arkadaslarinla takilma bir kac hafta calis hep kizla gez duzenli manita yapma duzensiz manita yap Se xe onem ver =) Gecici bir durum gecer

ve ya Russiaya gel sana garanti veriyorum turp gibi olursun :D

En yakin erkek arkadaslarinla takilma bir kac hafta calis hep kizla gez duzenli manita yapma duzensiz manita yap Se xe onem ver =) Gecici bir durum gecer

ve ya Russiaya gel sana garanti veriyorum turp gibi olursun :D

Cok denedim :D

Sayın Helyum Beyefendi , isminizin kutsallığına veriyorum ve laf etmiyorum :D

Spawn kardeş ; Hani kitap kapakları , roportaj başlıkları , dergi kapaklarında olur ya ilgi cekmek adına carpıcı acıklama : " Ben Gay Değilim " misali.

Chakal : Bundan 1 ay once başladım ve 2 haftadır elizabet yapmadım. ( aynı şeyden bahsediyorsak ) Fakat bunu bilerek yapmadım oyle denk geldi.Ama sonrası gelmiyor işte :o: Yapmadan duramıyorsun:icon_eek:

Chakal'ın dediği gibi yap ama süre biraz az. 1 ay her genç erkeğin yaptığı şeyi yapma bak bakıyım gördüğün kızın üstüne nasıl atlıyorsun :D

Geri
Üst Alt