Öncelikle Merhaba Adım Ümit Soyadım Yavuz 11.01.1994/ığdır doğumluyum aslında soyen konyalıyız dedem askere buraya gelmiş ve buradan bir kızla evlenip burada kalmış şuan ığdırda oturuyoruz. PC'ye 5. sınıfta tanıştm Sünnet sebebi ile babama zor aldırmıştım
Knight Online ile 7. sınıfta tanıştım tanışalı derslerim düşmeye başladı bunun nedeni ile babam okul açılınca pcyi toplar kapanınca tekrar açar Kazım Karabekir Anadolu Lisesi 2. sınıfta okuyorum (Lise 2 yani) Pc Bilgim WEb Tasarım&yazılıma Meraklıyım araştırıyorum Php Bilgim Belli seviyede var. Daha Önceden Başka Arkların üyelikleri ile foruma giriyordum artık kendi üyeliğimi alma zamanımın geldiğini düşündüm
İlişkim 1 yıldır yok Hayatta en değer vermediğim şey kızlardır(sevgili) ve hayatımda yapmayacağım şey bir kızı (sevgili) bir arkadaşıma tercih etmektir. Siyasi Görüşüm Chp Destekliyorum (kısmen Tabi) Üniversite için Hedefim İzmir Ege veya 9 eylül meslek olaraksamin 2500tl maaşlı bir iş arıyorm varmı orasınıda bilmiyrm ya
Bu arada okulum tam gün olduğundan dolayı 2günde 1 online olabiliyrm oda 2saat Benden bu kadar
bni Dinlediğiniz için teşekkürler