F Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 1 Ağu 2008 #6 Cevap: Ben hayalc Güzel Başarılarının Dewamını Dilerim Hakan Hayalç hö
T TheGameGuard Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 817 19 1 Ağu 2008 #8 Cevap: Ben hayalc memnun oldum bu imzalarda ne pokemonları var yaaxD
T TR-anceLorD Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 147 6 2 Ağu 2008 #9 Cevap: Ben hayalc çok fazla ! işareti kullanmasan tam süper olacak
H Konu Yazar hayalc Member May 437 22 2 Ağu 2008 #10 Cevap: Ben hayalc PleiaDeS' Alıntı: çok fazla ! işareti kullanmasan tam süper olacak Genişletmek için tıkla ... alışkanlık o her cümlenin sonunda "!" koyarım!! Atilla5959' Alıntı: Güzel Başarılarının Dewamını Dilerim Hakan Hayalç hö Genişletmek için tıkla ... KO da "ç" kullanılmadığı için öle oldu!! Son düzenleme: 2 Ağu 2008
Cevap: Ben hayalc PleiaDeS' Alıntı: çok fazla ! işareti kullanmasan tam süper olacak Genişletmek için tıkla ... alışkanlık o her cümlenin sonunda "!" koyarım!! Atilla5959' Alıntı: Güzel Başarılarının Dewamını Dilerim Hakan Hayalç hö Genişletmek için tıkla ... KO da "ç" kullanılmadığı için öle oldu!!
R River Guest 16 Ağu 2008 #12 Cevap: Ben hayalc Kardeşim işinin en iyisidir yasına ragmen bu kadar seyler yaptı dediği gibi gercekten gelecek vadedior iyi ki warsın hakan Mustafa
Cevap: Ben hayalc Kardeşim işinin en iyisidir yasına ragmen bu kadar seyler yaptı dediği gibi gercekten gelecek vadedior iyi ki warsın hakan Mustafa