Ben MatadorRogue & ( iAmGxD )

Konu Yazar

4K1ssOfL1fe

Member
Mar
69
0
Adım : Onur Fatih
Soyadım : Üstün

20.10.1990 Yunanistan / Gümülcine Dogumluyum. 7 Yaşında İstanbul / İzmire Geldik. sOnra Belli Bir nEden Lerden Dolayı İl Degiştirmek Zorunda Kalıp iStanbul / Avcılara Yerleştik 7 Yaşından Bu Yana AVCILAR ' da İkametkah Ediyorum.. 19 Yaşındayım . Babam: Yugoslavya'lı . Annem : YunanistaN. 12 Yaşından Bu Yana KNiGHT ONLİNE Oynuyorum. Akrep Burcuyum. Maddi Durumumuz İstanbulda Orta Seviyede . Yunanistanda : Baya Bir Yüksek Seviyediyiz :) Lise 1 den Terk Ettim :)

KNiGHT ONLİNE Başlayaşım :

Benim İlk Okulda Derslerim Çok İyidi. İNT Cafe'ye salmazlardı Ozamanlar Aİlem. Ama ben Ne yapar Ne eder Bakkala Çıkıyor Bahanesiyle İnt Cafe'ye Kaçardım (Sakın Sizler Yapmayın:) ). Bizim Apartmandan Bi Arkadaş Ozamanlar Knight Oynardı..Böle Çok Dillendire Dillendire Analtırdı. Hoşlanmasamda,Anlamasam Bielm Oturur Onları İzlerdim.Bi Gece İlham Geldi Arkadaştan CD yi ALıp Yükledim USKO ya Başladım RONARK Serverına. İlk Olarak Archery Kastım (25) lWlde Bırakmıştım :). Sonra PRİEST olarak Başladım (OnurFatih1717) Nickmdi 59 Kastım.İtem Çekip Adreama Takılmaya Başladık Belli Bir Ortamım Olmuştu. benim İlk Ortamım (Catasthr0phe) Clanında Oldu. Sonra Zaman İlerledikçe +75 Olup cHARa NCS basmıştım. Oyunda Hileler Çok Olunca Pwp'ye Geçmeye Karar Verdim. ( USKO)' Olan Hile Kadar Burda Fazla Yok. Sonra Birqün İnt cafede pwp yi qördüm Takılmaya Karar Verdim.. Beni Priest Olarak Tanıyan Tanır Belki Bazı Pwp'Lerden (Zayka006) Nickinim.

Şuan Yeni Yeni Rogue Oynuyorum ALışıyorum Daha Dogrusu Nick (Karus Olursam MatadorRogue)..(Human Olursam iAmGxD)

MatadorRogue Ve iAmGxD Nicki Nerden Geliyor : Bu Nickler USKO' dA İdol Gördügüm Kişilerin Nickleri.. Plearlıkları Çok Saglam İnsanlar.

Hakkımda Biraz Bilgi :

Kendi Tarzımı Kendim Yaratırım. Özentilik Vs KOLPA' Lık Yapmam. Aşırı Derece'de Sagcıyım. Sevgi Adamıyım :) . Param Olduqunda Yedirmeyi Seven. Olmadıqı Zamanda Sabır Etmesini Bilen Biriyim. Yalakalık. Gevşeklik . Yapanlardan Hoşlanmam . Sigara Arada Sırada Kullanıyorum. İçkim Kederli Olduqumuz Zaman Aydan Aya İçerim.. Pc Başında Zaman Geçirmeyi vede BİSİKLETİM'le Sahile İnip Hız Yapmayı Severim :) . Ortamların Aranan Adamıyım :P ..

Benden Bukadar Arkadaşlar.. Zaman Ayırıp benim Konumu Okuyanlarada Çok Teşekkür Ederim. Hayatlarında Başarılar Dilerim . Herkez Kendine İyi Baksın ALLAHA EMANET OLUN ....

Sözüm : HER DOSTUM DİYENE KUCAK AÇMAYIN :)

Geri
Üst Alt