Ben StabWound

Konu Yazar

StabWound

hebele hübele
Eyl
257
2
Merhaba,

Ben Ozan;

1994 yazının en sıcak ayı Haziran’ın son günü , Marmaris de doğdum.

Daha detaylı tanımanız için ve okurken sıkılmamanız için bölümler halinde bilgi vereceğim kendim hakkımda..

Okuyor muyum?

- Yine Marmaris de Anadolu Lisesinde 3.sınıfa geçtim.
- Sayısal Alan okuyorum.Fakat yanıltmasın,aklım bayağı bir karışık.Belki sosyal sınavlarına da girer gazetecilik okuyabilirim.

Ne ile uğraşıyorum internet'te ?

- En başta benim için bir oyun makinesiydi bu bilgisayar.Daha sonraları gelişti ve oyun yöneticiliği için kullanılmaya başlandı.Ve daha sonra oyun kurucusu..Fakat artık bu tip şeylerin anlamsız olduğunu anladım.Yararlı olsun diye php,asp gibi yazılım dillerine sardım.Burada her ne kadar yeterli denilmeyecek kadar az bilgiye sahip olmuş olsam da sürekli bana yardımcı olabilecek bir çevre edindim.. O maceradan,bu maceraya geçerken artık interneti sosyal paylaşımlar için kullanmaya başladım.. Şuanda ki durumuma gelince ise; makale,yazı dizisi ve şiirler yazıyorum.Kendi sayfamda paylaşıyorum ve belirli bir kitlem var.Bu kitlenin verdiği öz güven ile kendimi her geçen gün geliştiriyorum.Bunu da yine aynı kitleye yansıtıyorum.

- İnsanın ilk okul arkadaşı ile yıllar sonra internet de tanışması,hatta hala aynı şeyleri paylaşıyor olduğunu görmesi ne güzel bir şey değil mi?.. Bahsettiğim arkadaşım şuan yaptığı besteleri bazen söylüyor bazen satıyor.Çok yetenekli olduğu konusunda herkes hem fikir.Geleceği parlak olan bu arkadaşım,bana da yardım etmekten çekinmiyor.Benim yazdığım sözleri besteleyerek,yeni şarkıları kitlesine sunuyor.Ama bu iş pek fazla beni sarmadı diyebilirim.Dinlemek isteyen pm atabilir.

- Karikatürler,insanların düşüncelerini dışarıya vurma yoludur.Sonuçta herkes bir şeyleri paylaşmak zorunda ki,sosyal bir ortam oluşsun.Ama ne şekilde olduğu aslında pek de önemli değil.Ben yazarak, o çizerek, öbürü ise söyleyerek dışa vuruyor düşüncelerini.. Mertkan Doğruel,belki bir çoğunuzun tanıdığı genç karikatürist.Kendisine taktığı isim olan Zolucan ile,internet de ün salmaya başlayan Mertkan ile tanışmamızın ardından karikatürlere ilgim artı diyebilirim.Onun sayesinde yazdığım skeçler hayat kazandı ve Eylül Ayında ki köpük dergisinde kendime bir sayfa yarattım.

Müzik ile aram?

- "Müziksiz hayat,bayat." derler ya hani,haklılarmış yahu.Müziklerin,insanın ruh halini paylaştığına inanan biriyim.Bu yüzden dinlediğim müzik günden güne değişir.Ama bir top 5 yapmak lazım olursa şuan için;

• Esmee Denters ft.justin - Love Dealer
  • Tarkan - Acımayacak
  • Tarkan - Usta Çırak
  • Tarkan - ÖP
  • Gin Wigmore - Hey Ho

Diyebilirim.

Sosyal Hayatım Nasıldır?

-Açıkçası zaten bir kaç yılımı internet de harcadığıma inanan bir insanım.Bu yüzden yaşamış olduğum yer dolayısıyla da gününü gün etmesini bilen biriyim.Yani düşündüğünüz gibi,asosyal biri değilim.

-Futbolcuyum,bir kaç Denizlispor ve Bursa Oyak Renault Spor ile transerim söz konusu olsa bile ailem pek fazla olumlu bakmadı.

-Film izlemeyi pek fazla sevmem ama severim.Yani denk geldikçe her filmi seyrederim.Özellikle beklediğim filmler yahut arkadaş ısrarı olmazsa pek fazla sinemaya gitmem.

-Kitap olarak,nlp kitaplarını okumayı tercih ediyorum.Ayrıca eğlenceli kitapları tutarım.Bazense felsefe kitaplarını okurum.Ama televizyon dizilerinin ya da filmlerin kitaplarını okumaya bayılırım.

-Dizi demişken, tamamiyle bir EZEL hastasıyım.Gerçekten severek izlediğim bir dizi.

Daha fazla bir şeyler öğrenmek isterseniz,pm atabilirsiniz yahut sayfamı ziyaret edebilirsiniz.

saygılarımla..

Geri
Üst Alt