Ben Storm ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan storm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ben Storm ..

selam arkadaşlar ben storm asıl adım Kemal Altıntop 17/03/1990 istanbul doğumluyum
malatyalıyım istanbulda yaşıyorum lise 4e gidiyorum(ilk kurbanlardanım :^^: ) Avcılar Endüstri Meslek Lisesi - Web Programlama bölümü okuyorum.KO yaşantıma brethde başladım yani 126x versionlarda usko ile ne zamanki premiumlu oldu ozaman bıraktım

9. sınıfta bi arkadaşımın getirdiği cd ile jpkoyu kurum cafeye(ozmn pcm yoktu) herneyse başladık jpko oynamaya sora eski adıyla(kapandığı için veriyorum linki reklama girmez) jpko.net isimli siteyi buldum daha sonra jpko.org oldu bu forumda baya uzun bir süredir takılıyorum yeni ismini vermyim ilk zamanlar üye olarak takıldım birsüre sonra private ile ilgilenmeye başladım o forumdaki arkadaşların teşvikiyle kendimi baya bi geliştirmiştim(ozman için) taaki forumke kurulana kadar orada moderator olarak görev yaptım (sevildiğimi umuyorum :-: ) forumke kapandıkdan sonra private e biraz ara verdim daha sonra ilk adı geçen forumda yavaş yavaş yükseldim önce mod sonra global mod oldum şimdi ise adminlik yapmakdayım

bu süre zarfında tekrar private lere başladım ve batu(john5) arkadaşım bliss network isimli serverda gmlik teklif etti bir süre gmlik yaptım ilk panelimi batu için yapmıştım. bliss kapandıkdan sonra tekrar batudan bi server işi daha geldi bu sefer herşey 0dı sunucu ismini server isminide ben seçtim(Hysteria Network,Cydonia)(blissin server adınıda ben koymuştum) hysteria nın ilk server kurulumunuda ben yaptım bir süre burada takıldık hysteria için özel olarak stormpanel v1 i yapmıştım tüm bu private ile uğraştığım süreçler boyunca tanıdığım iyi arkadaşlarım
John5(batu),Maleguard(uur),Metehan(metehan :D ),Pleiades(hamza).... gerisini hatırlayamıore artık kusura bakmasınlar unuttum napim

son olarakda bu forum aracılığya serwantes ile tanıştım ve onun server i için bazı desteklerde bulunmaktayım örn web paneli launcher felan filan

herneyse benden bukadar görüşmek üzere

M. Oldum Burhan ALtıntop un Kuzeni Kemal ALtıntop :D

şuraya koptum
Konu storm tarafından (Bugün Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: batuyu ekledim :D
John5 i unutuysan yuh sana :D:D

Geri
Üst Alt