ZiuS
Insanity's Crescendo
- Nis
- 297
- 7
Merhaba ben ZiuSudra ( kısaca ZiuS).Adım Çağın.
Belçika/Leuven 'de okuyorum , ailem ve evim Mons 'ta.Babamın emekliliğinden dolayı bu yaz Eskişehire taşınıyorum ("Herneyse").
KnightOnline'dan nefret ediyorum fakat geliştirmeyi seviyorum.Lise 2. sınıfta okuyorum.Bu forumla JeDi'nin referansıyla tanıştım.Hayatta en nefret ettiğim iki şey 1-)Saçma sapan ve gereksiz diyaloglar 2-)Emek hırsızlığı .O yüzden bu ikisini sadece bana değil kimseye yapmanızı tavsiye etmem (bana karşı antipati oluştuyor şimdi).
Peki ben ne yaparım ?
-Kitaplar vazgeçilmezimdir.
-Modern Fizik bilimiyle yakından ilgiliyimdir.
-Bilgisayar bilimi geleceğimi şekillendiren unsurdur.
-O dili bilirim şu dili bilmem diye saçma birşey yazamayacağım çünkü aslında bildiklerimiz hep sınırlı.Tamamen hayal gücü bana göre programlama.
(Sorularınızı duyar gibiyim, işte cevapları)
-Hayır database editlemiyorum.
-Evet kimsenin Knight Serverı umrumda değil.
Şu anda sanal alemde tek umursadığım şey Quantum Developer Team.
Dost bildiklerim : JeDi , Emir ,Shellx , Storm ,Wurucu .
Belçika/Leuven 'de okuyorum , ailem ve evim Mons 'ta.Babamın emekliliğinden dolayı bu yaz Eskişehire taşınıyorum ("Herneyse").
KnightOnline'dan nefret ediyorum fakat geliştirmeyi seviyorum.Lise 2. sınıfta okuyorum.Bu forumla JeDi'nin referansıyla tanıştım.Hayatta en nefret ettiğim iki şey 1-)Saçma sapan ve gereksiz diyaloglar 2-)Emek hırsızlığı .O yüzden bu ikisini sadece bana değil kimseye yapmanızı tavsiye etmem (bana karşı antipati oluştuyor şimdi).
Peki ben ne yaparım ?
-Kitaplar vazgeçilmezimdir.
-Modern Fizik bilimiyle yakından ilgiliyimdir.
-Bilgisayar bilimi geleceğimi şekillendiren unsurdur.
-O dili bilirim şu dili bilmem diye saçma birşey yazamayacağım çünkü aslında bildiklerimiz hep sınırlı.Tamamen hayal gücü bana göre programlama.
(Sorularınızı duyar gibiyim, işte cevapları)
-Hayır database editlemiyorum.
-Evet kimsenin Knight Serverı umrumda değil.
Şu anda sanal alemde tek umursadığım şey Quantum Developer Team.
Dost bildiklerim : JeDi , Emir ,Shellx , Storm ,Wurucu .
Son düzenleme: