Beşiktaş put you Mahmut

bdr123321

Member
Reaction score
7
'İşte o büyük gün geldi çattı. Gün bugün Mahmut'cum... İbo ile piyanist şantör Ercan'la birlikte son hazırlıkları yapın. Hakemlerle görüşün, onlara son direktifleri verin. Aman sakın Levent'i ihmal etme...' Gölge Kalem Bahadır Taşkın'ın köşe yazısı:
thumbnail.php

Beşiktaş put you Mahmut

Sevgili Mahmut,

İşte o büyük gün geldi çattı. Gün bugün Mahmut'cum... İbo ile piyanist şantör Ercan'la birlikte son hazırlıkları yapın. Hakemlerle görüşün, onlara son direktifleri verin. Aman sakın Levent'i ihmal etme. Levent Bursa'dan alışkındır dala vereye. Aziz başkanınızın koltuğunu kaybetmemek için aman her türlü oyunu tüm ayrıntılarıyla ayarlayın. Gerekirse kalecisiz bırakın Beşiktaş'ı. Elinizden geleni ardınıza bırakmayın.

Sevgili Mahmut,

Gün bugündür. Ben senin yerinde olsam başkanlık koltuğuna bugün uzun uzadıya otururum. Bir daha rüyanda göremeyeceğin koltuğunun gitmesine az kaldı. İçimden bir ses diyor ki Mahmut, bugün Beşiktaş, Fenerbahçe'yi çok kötü yenecek. Senin ve arkadaşlarının kokuşmuş sistemine büyük darbe inecek bugün...

Sevgili Mahmut,

Sen mesaj almayı seversin. Aldığın mesajları medya medya dolaştırmayı da bayırlırsın bilirim. Ben de maçtan sonra sana şu mesajı çekeceğim Mahmut. Beni de ceza kuruluna ver koçum. Üç haftadan az verme cezamı... Telefonunu açık tut. Mesajımı da medyaya servis etmeyi sakın unutma...
Çünkü yazacağım keyifle "Beşiktaş put you Mahmut"...

Geri
Üst Alt