- Nis
- 3,758
- 23
Bize Kendinizi AnLatırmısınız.
Adım Tuncay Cetin , 31 Yaşında İstanbuL / Kağıthane'de Cafe Sahibi Erzincanlı Biriyim.
Peki , Knight OnLine'a BaşLamanız NasıL GercekLeşti ?
Bir Üniversite Öğrencisi Cafe'ye YükLememi İstedi , Bende Manyakmısınız Bu 0yun Oynanırmı Diyerek Tepki Verdim , Ama Kendim BaşLadım 47 Levele Kadar Moradondaydık , Daha Sonra Abyss'î Keşfedince 57 olduk ve ÖyLe Böyle Derken Levl 80 Bu Zamana Kadar Hep CLan kurdum 1 Noktayada Getirdim o clanı.
Ares iLk Ve Son Serverınızmı oLucak ?
Evet , Areste Başladık Areste bitiririz.
Beterr İsminin Sizin İcin ÖzeL Bir Mânası Varmı Yoksa , Hoş oLabiLeceğinden DoLayımı Koydunuz Bu Nicki.
Cevremdeki Arkadaşlarım bana " beterr " 0larak hitap Ederdi Ben " beterr " olarak adlandırdım karakterimi.
Zaten Hic ncs atılmadi ilk ve son ismi beterr.
Ban Veya Hack 0Layı Başınızdan Gectimi?
Hack Yemedim Ama , Cafe'mde GB Sattığımdan DoLayı Banlandım..
0yundaki KişiLer Aranız Nasıl ?
Oyunda Tek Aram Bozuk oLan Kişi ...... ( Biz NoktaLıyoruz , Siz Tahmin Edersiniz ) Cünkü Bir Kişinin Anasına Bacısına Söven Kişiden Hayır Gelmez Arkadaşta olmaz.
KimiLeri Sizin İcin PLayerLık 0 , Sadece İtemden Kazanıyor Diyorlar Doğrumudur ?
Bunu Diyenler Bana Ölen Kişiler Hep. Keeper & Warder Kesmektemi İtem ile ? AraştırıLıyorsa Bakın Bakalım Savaşta En Cok Keeper & Warder Kesen Kişi Kimmiş..
Peki İtemLerinizi Oyun İcimi , Yoksa Dış Ticaret YoLuyLamı Elde Ettiniz?
Genellikle oyun ici ama yeri geldi para verip aldım zaten suandaki itemlerimde
Dual Rol +3
Dual Re +3
Iron Set +3
Dual Dv +9 Ve Shell Set 9
Oyundaki Pozisyonunuzdan Dolayı Küfür Ve Övgü İcerikLi PM Ler alıyorsunuzdur , Bunu OrantıLarsak Ne Gibi Bir Sonuc Cıkıyor ?
%90 Övgü , %10 ise küfür Gerci küfür edenlerde belli kişiler ama uğraşmak istemiyorum..
Sanırım İşiniz Var =)
Evet acil cıkmam gerekiyor
Teşekkür Ederim , KoLay GeLsin.
Ben Teşekkür ederim asıl size kolay gelsin
Deyip , Bitiriyoruz Röportajı.
Adım Tuncay Cetin , 31 Yaşında İstanbuL / Kağıthane'de Cafe Sahibi Erzincanlı Biriyim.
Peki , Knight OnLine'a BaşLamanız NasıL GercekLeşti ?
Bir Üniversite Öğrencisi Cafe'ye YükLememi İstedi , Bende Manyakmısınız Bu 0yun Oynanırmı Diyerek Tepki Verdim , Ama Kendim BaşLadım 47 Levele Kadar Moradondaydık , Daha Sonra Abyss'î Keşfedince 57 olduk ve ÖyLe Böyle Derken Levl 80 Bu Zamana Kadar Hep CLan kurdum 1 Noktayada Getirdim o clanı.
Ares iLk Ve Son Serverınızmı oLucak ?
Evet , Areste Başladık Areste bitiririz.
Beterr İsminin Sizin İcin ÖzeL Bir Mânası Varmı Yoksa , Hoş oLabiLeceğinden DoLayımı Koydunuz Bu Nicki.
Cevremdeki Arkadaşlarım bana " beterr " 0larak hitap Ederdi Ben " beterr " olarak adlandırdım karakterimi.
Zaten Hic ncs atılmadi ilk ve son ismi beterr.
Ban Veya Hack 0Layı Başınızdan Gectimi?
Hack Yemedim Ama , Cafe'mde GB Sattığımdan DoLayı Banlandım..
0yundaki KişiLer Aranız Nasıl ?
Oyunda Tek Aram Bozuk oLan Kişi ...... ( Biz NoktaLıyoruz , Siz Tahmin Edersiniz ) Cünkü Bir Kişinin Anasına Bacısına Söven Kişiden Hayır Gelmez Arkadaşta olmaz.
KimiLeri Sizin İcin PLayerLık 0 , Sadece İtemden Kazanıyor Diyorlar Doğrumudur ?
Bunu Diyenler Bana Ölen Kişiler Hep. Keeper & Warder Kesmektemi İtem ile ? AraştırıLıyorsa Bakın Bakalım Savaşta En Cok Keeper & Warder Kesen Kişi Kimmiş..
Peki İtemLerinizi Oyun İcimi , Yoksa Dış Ticaret YoLuyLamı Elde Ettiniz?
Genellikle oyun ici ama yeri geldi para verip aldım zaten suandaki itemlerimde
Dual Rol +3
Dual Re +3
Iron Set +3
Dual Dv +9 Ve Shell Set 9
Oyundaki Pozisyonunuzdan Dolayı Küfür Ve Övgü İcerikLi PM Ler alıyorsunuzdur , Bunu OrantıLarsak Ne Gibi Bir Sonuc Cıkıyor ?
%90 Övgü , %10 ise küfür Gerci küfür edenlerde belli kişiler ama uğraşmak istemiyorum..
Sanırım İşiniz Var =)
Evet acil cıkmam gerekiyor
Teşekkür Ederim , KoLay GeLsin.
Ben Teşekkür ederim asıl size kolay gelsin
Deyip , Bitiriyoruz Röportajı.