B Konu Yazar baba4406 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 21 0 27 Eyl 2009 #1 Beyler Benim İple Giren Arklar Baska Servera Giriyo Yardım PLS
4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 1,197 19 27 Eyl 2009 #2 Cevap: Beyler Ebenzerler Cakısıyo Neden Olabilir Nasıl yani ? Biraz daha aç. Başka bi yere girdiğinden nasıl emin olabiliyorsun vs..
Cevap: Beyler Ebenzerler Cakısıyo Neden Olabilir Nasıl yani ? Biraz daha aç. Başka bi yere girdiğinden nasıl emin olabiliyorsun vs..
B Konu Yazar baba4406 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 21 0 27 Eyl 2009 #3 Cevap: Beyler Ebenzerler Cakısıyo Neden Olabilir Cünkü Baska Gmler var DB degisdim Aynı Sorun Benim İP YAZIYO PATCH ATIYOLAR O SERVERA GİRİYO KAFAYI YEDİM
Cevap: Beyler Ebenzerler Cakısıyo Neden Olabilir Cünkü Baska Gmler var DB degisdim Aynı Sorun Benim İP YAZIYO PATCH ATIYOLAR O SERVERA GİRİYO KAFAYI YEDİM
exselansTR New Member Kalemi Kırıldı! Tem 264 7 27 Eyl 2009 #4 Cevap: Beyler Ebenzerler Cakısıyo Neden Olabilir login serverın klasöründeki version.ini'deki ip sana mı ait
Cevap: Beyler Ebenzerler Cakısıyo Neden Olabilir login serverın klasöründeki version.ini'deki ip sana mı ait