Konu Yazar akapen10 Member Kas 89 0 17 Tem 2009 #1 Selamın Aleykum Beyler Ben Files Leri Sorunsuz Acıyorum Fakat Server a Tıklayınca DC Veriyor Neden Olabilir ?
Selamın Aleykum Beyler Ben Files Leri Sorunsuz Acıyorum Fakat Server a Tıklayınca DC Veriyor Neden Olabilir ?
Syshock Member Haz 618 1 17 Tem 2009 #2 Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... benimde başıma geldi odbc lerini kontrol et ini lerinide
Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... benimde başıma geldi odbc lerini kontrol et ini lerinide
S selimdemirci Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 16 0 17 Tem 2009 #3 Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... kardeş SQL kurlumunu felan doğru mu yaptın bi bak istersen...
Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... kardeş SQL kurlumunu felan doğru mu yaptın bi bak istersen...
EveR Database Master Haz 352 0 17 Tem 2009 #4 Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... bendede oluyo baslarda olmuyodu Virüs Prog ve güvenlik duvarını kapa 2. 3. denemede açılıyo
Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... bendede oluyo baslarda olmuyodu Virüs Prog ve güvenlik duvarını kapa 2. 3. denemede açılıyo
A aligurur33 GameMasterxD Tem 43 0 17 Tem 2009 #5 Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... odbCden oLabiLitesi warmı ky ?
EveR Database Master Haz 352 0 17 Tem 2009 #6 Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... bendede vermeye basladı Ai serverdada login aujuard hepsi Socket ile ilgili bişiler dıo verıodu 2 3.denememde duzelıodu paso verıo artık
Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... bendede vermeye basladı Ai serverdada login aujuard hepsi Socket ile ilgili bişiler dıo verıodu 2 3.denememde duzelıodu paso verıo artık
R relax203 Member Tem 29 0 18 Tem 2009 #7 Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... aynen öle bi sorun var ama onun sebebi loginde ki versiyon yöneticisinden kanaklanıyor
Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... aynen öle bi sorun var ama onun sebebi loginde ki versiyon yöneticisinden kanaklanıyor
A asvage33 Member May 162 2 18 Tem 2009 #8 Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... Bilgisayardan mı kuruyorsun bilgisayardan kuruyorsan 127.0.0.1 olarak gireceksin biliyorsun deiL mi.. admin olarak login server iniye açıcan..
Cevap: Beyler Files Leri Sırasıyla Açıyorum Fakat..... Bilgisayardan mı kuruyorsun bilgisayardan kuruyorsan 127.0.0.1 olarak gireceksin biliyorsun deiL mi.. admin olarak login server iniye açıcan..