4 414141 Yeni Cüce Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 6 Reaction score 0 Puanları 1 Yaş 29 6 Ocak 2016 #1 beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? bu konu da bir fikri olan var mı can sıkıntısına kurdum az gmlik yapayım dedim ama gm olamıyorum
beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? bu konu da bir fikri olan var mı can sıkıntısına kurdum az gmlik yapayım dedim ama gm olamıyorum
M memeh77 Kayıtlı Üye Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 351 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 31 6 Ocak 2016 #2 Cevap: beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? AVCI EDİTORRE GİR GM YAPCAN KRAKTERİN NICK YAZ SONRA YÖNETİCİ YAP BUKADAR BASİT NASIL OLUYODA S.W KURUYOSUNDA GM LİK VERMEYİ BİLMİYOSUN MK !!!!!!!!
Cevap: beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? AVCI EDİTORRE GİR GM YAPCAN KRAKTERİN NICK YAZ SONRA YÖNETİCİ YAP BUKADAR BASİT NASIL OLUYODA S.W KURUYOSUNDA GM LİK VERMEYİ BİLMİYOSUN MK !!!!!!!!
4 414141 Yeni Cüce Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 6 Reaction score 0 Puanları 1 Yaş 29 6 Ocak 2016 #3 Cevap: beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? sql server kardeşim kendi pcme kurdum öylesine aynı şekilde mi yapıcam? sql 2012 w7 64bit
Cevap: beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? sql server kardeşim kendi pcme kurdum öylesine aynı şekilde mi yapıcam? sql 2012 w7 64bit