Bi bakarmısınız arkadaşlar

Konu Yazar
Ocak
37
0
]-Arkadaşlar 4 gb ram ( daha yükselteceğim ) cift çekirdek 1 gb ekran kartı 250 gb hdd şuanlık pc'emde bu özellikler var.kaç user kaldırır.bilgisi olan paylaşa bilirmi.
-Yardım etmek isteyenler [email protected] adresimi eklesinler yardımı dokunanlara gmlik vereceğim.lütfen +18 arkadaşlar eklesin.server kurmayı biliyorum bazı editlemeleri yapamıyorum yardım etmek isteyenler eklesin arkadaşlar.saçma sapan yorumlar yapacak olanlar hiç yapmasın.şimdiden ilginize çook tşk ederim.:v:
-evimde 3 pc var.server uzun ömürlü olacak yeterki alt yapı sağlam olsun.db içinde bilginizi almak istiyorum zor orta kolay vb. lütfen adam gibi adamlar yorum yapsın ve eklesin tşkler
.:rock:

Cevap: Bi bakarmısınız arkadaşlar

2 sene öncede aynıydı.şimdide aynı ilgi yok sevgi savgı arkadaşlık yok 1 2 kişi var kendini kral sanan tşk ederim çok yardımcı olmuşsunuz.

2 sene öncede aynıydı.şimdide aynı ilgi yok sevgi savgı arkadaşlık yok 1 2 kişi var kendini kral sanan tşk ederim çok yardımcı olmuşsunuz.

Bak bu konuda haksız'sın çünkü yalnış yere Konu'yu açıyorsunuz Server Kurulumu BÖlümü Ney için Acaba ? Sizin bu yazdıklarınız Şu anda Ko-cuce Ailesine Saygısızlık anlamına geliyor ...

Hata yapmayalım lütfen , Konuları Doğru Bölüme Açalım :) , Sonra Tatsızlık Çıkmasın .

Öncelikle pc özellikleri Server kurman için yeterli.. ama server kurmak için vps yada dedicated alman daha mantıklı olur.. internet hızını yazmadıgından tam rakam veremiycem ama genede benim görüşüm 1.mbps 35 user 2.mbps 60 user 3mbps 100 user 4.mbps 150 user kaldırır.. Daha yüksek internet hızın varsa hesapla 1.user 15kb int yer..

Öncelikle pc özellikleri Server kurman için yeterli.. ama server kurmak için vps yada dedicated alman daha mantıklı olur.. internet hızını yazmadıgından tam rakam veremiycem ama genede benim görüşüm 1.mbps 35 user 2.mbps 60 user 3mbps 100 user 4.mbps 150 user kaldırır.. Daha yüksek internet hızın varsa hesapla 1.user 15kb int yer..

valla çok makbule geçti.internet hızım baya iyi ayrı ücretini veriyorum ztn :D pc hiç kapanmıyor bunun için server kurmak benım için daha iyi ilgine tşk ederim

Geri
Üst Alt