Konu Yazar Necro Well-Known Member May 2,915 81 10 Haz 2008 #1 Evet qördüğümüz qibi bifde fixlendi cıkısta calısıo ama ss alamadım bifrostum yok arkadasım denedi calısmaktadır ufak bir ss
Evet qördüğümüz qibi bifde fixlendi cıkısta calısıo ama ss alamadım bifrostum yok arkadasım denedi calısmaktadır ufak bir ss
Konu Yazar Necro Well-Known Member May 2,915 81 10 Haz 2008 #3 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] yaptım sayılır kordinat sorunum var qirince köprüye atıo onu düzelticem
Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] yaptım sayılır kordinat sorunum var qirince köprüye atıo onu düzelticem
F fulyali Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 249 4 10 Haz 2008 #4 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] Bowl mısır çarşısına benzemiş inş yaparsın
F Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 10 Haz 2008 #5 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] bi-frost moument kodları bendede wardı ama bi-frost gate yok Helel Güzel Olmuş Paylaşman Dileğiyle hö
Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] bi-frost moument kodları bendede wardı ama bi-frost gate yok Helel Güzel Olmuş Paylaşman Dileğiyle hö
Konu Yazar Necro Well-Known Member May 2,915 81 10 Haz 2008 #6 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] usko cz de daha qüzel duruo
SS ßyKorkusuz Guest 10 Haz 2008 #8 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] bunu bende yaptım ama sokamıyorum içeri bi türlü yani sağ click yapınca kapıyı bişey olmuyor
Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] bunu bende yaptım ama sokamıyorum içeri bi türlü yani sağ click yapınca kapıyı bişey olmuyor
O OrcHyN Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 469 5 11 Haz 2008 #9 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] Yapmısında kimse Onu kesmekle ugrasmaz ---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] Yapmısında kimse Onu kesmekle ugrasmaz ---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Konu Yazar Necro Well-Known Member May 2,915 81 11 Haz 2008 #10 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] ugrasmayan qiremez hocam
kaan_91 4EverBoss Haz 620 6 11 Haz 2008 #11 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] İnş Yaparsın.
Hit_rM CiğeR deLik buLuR Haz 572 8 12 Haz 2008 #12 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] İnş yaparsın kolay gelsin
P PETROL New Member Kalemi Kırıldı! May 67 3 12 Haz 2008 #13 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] bu cinli sitesinden alinan DB icinde var zaten fixlemis istiosaniz db vereyim görün
Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] bu cinli sitesinden alinan DB icinde var zaten fixlemis istiosaniz db vereyim görün
Hit_rM CiğeR deLik buLuR Haz 572 8 12 Haz 2008 #14 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] PETROL' Alıntı: bu cinli sitesinden alinan DB icinde var zaten fixlemis istiosaniz db vereyim görün Genişletmek için tıkla ... Ver bakalm
Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] PETROL' Alıntı: bu cinli sitesinden alinan DB icinde var zaten fixlemis istiosaniz db vereyim görün Genişletmek için tıkla ... Ver bakalm
C crazy3 Member Haz 97 3 12 Haz 2008 #15 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] evet inşallah paylaşırsın
Т тσяєнαη Guest 12 Haz 2008 #16 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] Bekliyorum sabırsızlıkla
J JustOgo Guest 12 Haz 2008 #17 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] Bifrost Monument bende koydum fakat . Bifrost Monument ile Gate ilişkisin yapamdım. yada Monument'e drop koyamadım [koydumda Herkeze acılmasını yapamadım.] En iyisi NPC eklemek ve girmek için item istemek.
Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] Bifrost Monument bende koydum fakat . Bifrost Monument ile Gate ilişkisin yapamdım. yada Monument'e drop koyamadım [koydumda Herkeze acılmasını yapamadım.] En iyisi NPC eklemek ve girmek için item istemek.
C cagdas1 Member Eyl 346 0 23 May 2009 #18 Cevap: Bifrost Giriş Cıkış Fixed[Pek Yakında] yaparsın umarım hade hayırlısı