Bir Kaç Temel Efendi Fıkrası Umarım Beğenirsiniz Ben koptum :D:D

Konu Yazar

lmaginary

Obey Ur AGA
Haz
413
4
HERKES BİLİYOR
Temel, Paris'te bir dükkâna girmiş. Bakmış, dükkânın bir köşesinde harika bir papağan... Hayran hayran seyrederken, dükkân sahibi yanına gelip, "Bu harika bir kuştur, karşısına geçene bakar ve ona nasıl birisi olduğunu söyler" demiş. Temel, papağanın karşısına geçer geçmez, kuş "Sen aptalsın" demiş. Temel, papağanı satın almak istemiş, ancak adam satılık olmadığını söylemiş. Bunun üzerine Temel, papağanın yumurtalarından rica etmiş. Adam, "yarın gelin verelim" demiş. Ertesi gün gittiğinde Temel'e üç tane yumurta vermiş. Temel derhal Trabzon'a dönmüş, eşdost, akraba, komşu kim varsa toplamış ve papağanın özelliklerini anlattıktan sonra, gururla yumurtaları göstermiş ve hep birlikte yumurtaları kuluçkaya yatırmışlar. Bir süre sonra, yumurtalardan birisi çatlamış ve içinden normal bir tavuk civcivi çıkmış. Bir anlam verememişler. Fakat, ikincisinden bir bıldırcın, üçüncüden de keklik çıkınca, Temel'in tepesi atmış. Uçağa atladığı gibi varmış Paris'e, dükkânı bulmuş, dalmış içeriye... Papağan, Temeli görür görmez, "Sen salaksın" demiş. Temel daha da kızmış ve "Ula baa bak" demiş, "benum salak olduğumi burda bi sen bileyisun, ama senun orosbi olduğuni Tirabizonda cümle âlem bilıyi".

Temel makinist olmuş. birgün rayda giderken tren yolu üzerine bir çocuk çıkar. temel düdüğe olanca gücüyle asılır ama çocuk kılını bile kıpırdatmaz.
Tren çocuğa gittikçe yaklaşır. temel kendi kendine düşünür :
- acaba çocuğu mu öldürsem, yoksa treni raydan çıkartıp 400 yolcuyu mu öldürsem.
Bu sorunun içinden çıkamaz. ve yolculara sormak üzere arkaya doğru gider.
Yolculara sorar. tabi ki yolcular canlarının kıymetini bilmektedir ve
Temel'in çocuğu öldürmesini isterler. olanlar olur. ertesi gün gazetelerde :
- tren kazasında 401 ölü ! şans eseri temel kurtulmuştur.
Ve temel'i mahkemeye çıkarırlar. hakim sorar :
- temel olay nasıl oldu, anlat !
Temel başı önde cevap verir :
- hakim bey, herşey çocuğun tarlaya doğru kaçmasıyla başladı :haha: :haha:

100 katlı otel ;

Bir hayat kadini intar et miş 100. kattan atlamiş ama onu 60 inci katta bir ingiliz tütmüş atlama hayat güzel oynariz gezeriz demiş o sonra ne yaparız demiş yatariz demiş o yine atlamiş biri tutmüs 51 . katta oda aynilarini saymiş sonra demiş yatacaz demiş temel 15. katta yakalamiş sormuş niye tuttun birak benidemiş temel büssürü saymiş hayat güzel felan kadin sormüş hiç yatmiyacaz miyiz demiş temel vay o.... demiş aşşagiya atmiş onu :haha: asdhasdasd:D:D

Bu temel fıkrası değil ama komedi :D:D
Bi güm bi köyde imamın biri bir kıza aşık olmuş.hemen kızı istettirmiş.ama ailesi kızı imama vermemiş.neyse imam bir gün ezan vakti camiye gitmiş.mikrofonu almış eline demişki:sıradaki ezanı tüm sevipte kavuşamayanlara için söylüyorum demiş :haha:

Beni Tanıdılar Temel - Dursun ;
Temel ile dursun hırsızlık yaparken yakalanırlar ve kaçmaya başlarlar arkalarından adam nereye kaçıyorsunuz o... çocukları der bunun üzerine temel dursuna beni tanıdılar sen kaç der

temel Tatilde ;

Temel kahvede gazete okurken birde bakmış 5 yıldızlı otel iki kişi 2000 dolar hemen eve koşar fadime hazırlan tatile antalyaya gidiyoruz der fadime nerden cıktı temel der ama temel 2000 dolar ucuz hazırlan der hazırlanırlar ucaga atlarlar dogru antalyaya otele giderler ve yerleşirler 15 gün doyasıya tatil ederler tatil biter hazırlanıp resepsiyona hesabı çıkar der ne görsün hesap 5000 dolar
Haçan ha bu2000 dolar otel masrafı şu 1000 klm ne der o kılimadan yararlanma der yaşu 1000 ssy ne spor salanundan yararlanma peki şu 1000 hv ne havuzdan yararlanma der haçan ben bunun üçün dende yararlanmadım der yararlansaydınız bey efendi 15 gün oteldeydiniz der temel ver şu kalemi der kagıdın altına fay yazar 3000 dolar yazar eksi eşittir 2000 dolar allen şu ikibin doları der
Bey efendi bu 3000 dolar fay ne oluyor der fadimenin bacaklarından yararlanma der aaaaa bey efendi biz fadimeyi hiç görmedik der koçum yararlansaydın 15 gün otelinizde kaldı der :haha:

Temel ve Koyunu ;
Çiftçi temel'in bir koyunu varmis. butun gayrete ragmen koyun gebe
Kalamiyormus.temel dusunmus tasinmis ve nam salan kocun sahibi ıdris ile
Konusmaya karar vermis.ıdris: -tamam koyunun kocum ile
Ciftlesebilir ama 5 ytl alirim... der.bunu seve seve kabul eder temel ve
Ertesi sabah koyununu el
Arabasina oturtur ıdris`in yolunu tutar.koyun ile koc ciftlesir. ama temel
Tedirgindir ya hamile kalmazsa diye sorar: -koyunumun hamile oldugunu
Nereden anlayacagim? ıdris: -sabah kalktiginda eger ayakta ise hamile
Degil... eger yatiyorsa hamiledir... der. sabah olur temel kosarak gider
Ahira ama koyun ayaktadir.oflayip yine el arabasina koyunu koyup ıdris in
Ahirina gider.bu sefer 3 ytl alir. ayni seyi söyler ıdris, ayakta ise
Degil,yatiyorsa hamile...sabah olur ancak yine koyun ayaktadir. yine
Gider ıdris in ahirina ve bu sefer ona aciyan ıdris 1 ytl alir ve hayvanlar
Yine ciftlesir. takip eden gün temel in cani hic ahira gitmek istemez ve
Karisi fadime ye seslenir: -su ahira bi baksana koyun ne
Alemde ayakta mi, yatiyor mu?fadime gider bir zaman sonra gelir. temel
Sorar: -ee koyun ne durumda, ayakta mi yatiyor mu?
Kadin gülerek cevap verir: -ne ayakta ne de yatiyor, el arabasina binmis
Seni bekliyor :haha: :haha:

Yorum yazarsanız sevinirim gençler mutlu günler :)

Son düzenleme:
Cevap: Bir Kaç Temel Efendi Fıkrası Umarım Beğenirsiniz Ben koptum :D:D

İmamlı olan super :) tesekkurler

Cevap: Bir Kaç Temel Efendi Fıkrası Umarım Beğenirsiniz Ben koptum :D:D

Önemli değil ben teşekkür ederim :)

Geri
Üst Alt