cezz1
4 KöŞe CüCe
- Şub
- 203
- 0
Evet diyalogumuz bir orc karakter ve bir human karakter arasında geçiyor :,
ORC:Sa Kardeş
HUMAN:Afedersiniz ama as nedir yeni başladımda knighte?[Adam 55 lwl :=)]
ORC:Kardeş sen oyuna yeni başladım diyosun ama 55 lwlsin
HUMAN:Arkadaş verdi charı oyna dedi bende oynuyorum böle
ORC:Haa tmm şimdi anladım..Kardeş gel ex kasılak
HUMAN:Yuh oyunda bile bunu çıkardınız yha yuh yani!![Safomuz sex anlıyo
}
ORC:Kardeş yanlış anladın yani lwl kasılalım diorum anladın?
HUMAN:Kardeş galiba senin kafada var yeni başladım diyorum yahu
ORC:[SİNİRLENİP SAKİNLEŞMEYE ÇALIŞIRKEN]Yaf kardeşim madem bi .... bilmiyon niye oynuyosun bu oyunu Allah aşkına yha!
HUMAN:Kardeş pardon sinirlenme tmm lwli anlat bare...
ORC:Bak bu oyunda en iyi olmaya çalışmak iiçin güçlü olman lazım yani seviyeni yükselt
HUMAN:Lan ..... sen bana gerizekalımı diosun lan!
ORC:[Bu sefer BAYABİ KIZAR VE]Lan senin taa ...........nı ......... yapem ha ......... lan iyiki bişe sorduk sinir hastasımı etcen lan ..........
HUMAN:[Anlamadığı için]Kardeş sen bir piskolağa görün bence bu sinirle sende iş yok :S
ORC:Bak kardeşim adamı hasta etme sen yoluna ben yoluma tmmmı_?
HUMAN:Kardeş sen sordun sen sonlandırıon yok öle kaçmak daha çok konuşcaz.
ORC:[İçinden]Allah ım inş katil olarak çıkmam bu oyundan adamı oyuna atıp öldüresim geliyor Ya Rabbim]
ORC:Tmm kardeş ama Allah aşkına adam gibi sor lütfen...
HUMAN:Kardeş adamlar bana hep topic diyor neden biliomusun?[Adamın charı kız ama nicki ErkekAdam dır]
ORC:Bilmemki kendine iyice bak bence sorunu bulacaksındır eminim!
HUMAN:Tmm kardeş çok saol bide bişe sorucam gel kasılalımmı?
ORC:[TEPESİ ATAR VE ADAMA ŞUNLARI SÖLER]Lan Allah senin cezanı versin gerizekalı lan 50 saattir sana ne sölüyom ben senin ...................................
ve .................................... ha oldumu lan !!!
HUMAN:Kardeş çok ayıp ettin şimdi ben sana ....... deseydim ne derdin nıç nıç nıç çok ayıp ettin hiç yakıştıramadım sana.
ORC:Lan siktir git başımdan! ömrümün yarısını aldın lan 14 yaşındaydım 50 yaşında oldum lan bu yaşta sinir hastası oldum msn versene sen ?
HUMAN:tmm bak şöle msnem:[email protected] tmmı?ekle konuşalım
ORC:Tmm hemen geliorum bekle hade yarın görürüşürüz
Yarın Olur Ve Wapcam den konuşurlar:ORC hastaneden delirmiş olarak gelir ve şöle der Kardeş bak ne hale geldim görüyomusun![ÖNCEDEN YAZMIŞTIR]Resmini gösterir ve HUMAN A Şöle Der SafoHumo
Çok Gülünç deil ama
eğlenceli bir diyalog umarım emeğimi boş görmeyip bi teşekkür edersiniz Umarım beyenirsiniz
Saygılar CezzY @
ff: :sakalli:
:
ORC:Sa Kardeş
HUMAN:Afedersiniz ama as nedir yeni başladımda knighte?[Adam 55 lwl :=)]
ORC:Kardeş sen oyuna yeni başladım diyosun ama 55 lwlsin
HUMAN:Arkadaş verdi charı oyna dedi bende oynuyorum böle
ORC:Haa tmm şimdi anladım..Kardeş gel ex kasılak
HUMAN:Yuh oyunda bile bunu çıkardınız yha yuh yani!![Safomuz sex anlıyo
ORC:Kardeş yanlış anladın yani lwl kasılalım diorum anladın?
HUMAN:Kardeş galiba senin kafada var yeni başladım diyorum yahu
ORC:[SİNİRLENİP SAKİNLEŞMEYE ÇALIŞIRKEN]Yaf kardeşim madem bi .... bilmiyon niye oynuyosun bu oyunu Allah aşkına yha!
HUMAN:Kardeş pardon sinirlenme tmm lwli anlat bare...
ORC:Bak bu oyunda en iyi olmaya çalışmak iiçin güçlü olman lazım yani seviyeni yükselt
HUMAN:Lan ..... sen bana gerizekalımı diosun lan!
ORC:[Bu sefer BAYABİ KIZAR VE]Lan senin taa ...........nı ......... yapem ha ......... lan iyiki bişe sorduk sinir hastasımı etcen lan ..........
HUMAN:[Anlamadığı için]Kardeş sen bir piskolağa görün bence bu sinirle sende iş yok :S
ORC:Bak kardeşim adamı hasta etme sen yoluna ben yoluma tmmmı_?
HUMAN:Kardeş sen sordun sen sonlandırıon yok öle kaçmak daha çok konuşcaz.
ORC:[İçinden]Allah ım inş katil olarak çıkmam bu oyundan adamı oyuna atıp öldüresim geliyor Ya Rabbim]
ORC:Tmm kardeş ama Allah aşkına adam gibi sor lütfen...
HUMAN:Kardeş adamlar bana hep topic diyor neden biliomusun?[Adamın charı kız ama nicki ErkekAdam dır]
ORC:Bilmemki kendine iyice bak bence sorunu bulacaksındır eminim!
HUMAN:Tmm kardeş çok saol bide bişe sorucam gel kasılalımmı?
ORC:[TEPESİ ATAR VE ADAMA ŞUNLARI SÖLER]Lan Allah senin cezanı versin gerizekalı lan 50 saattir sana ne sölüyom ben senin ...................................
ve .................................... ha oldumu lan !!!
HUMAN:Kardeş çok ayıp ettin şimdi ben sana ....... deseydim ne derdin nıç nıç nıç çok ayıp ettin hiç yakıştıramadım sana.
ORC:Lan siktir git başımdan! ömrümün yarısını aldın lan 14 yaşındaydım 50 yaşında oldum lan bu yaşta sinir hastası oldum msn versene sen ?
HUMAN:tmm bak şöle msnem:[email protected] tmmı?ekle konuşalım
ORC:Tmm hemen geliorum bekle hade yarın görürüşürüz
Yarın Olur Ve Wapcam den konuşurlar:ORC hastaneden delirmiş olarak gelir ve şöle der Kardeş bak ne hale geldim görüyomusun![ÖNCEDEN YAZMIŞTIR]Resmini gösterir ve HUMAN A Şöle Der SafoHumo
Çok Gülünç deil ama
Saygılar CezzY @