Bir telefon kadar yakın

bdr123321

Member
Reaction score
7
Denizli’nin listesinin ilk sırasında yer alan ismin Bursasporlu Volkan Şen
thumbnail.php

Geçtiğimiz gün resmi siteden yayınladıkları deklarasyon ile Teknik Direktör Mustafa Denizli'ye tam destek verdiğini ilan eden Beşiktaş Yönetimi, iç ve dış transferle ilgili tek yetkiyi de yine tecrübeli çalıştırıcıya bıraktı. Pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına katılması beklenen tecrübeli çalıştırıcı alınmasını istediği yerli ve yabancı futbolcularla ilgili raporunu Başkan Yıldırım Demirören'e sunacak. Denizli'nin listesinin ilk sırasında yer alan ismin Bursasporlu Volkan Şen olduğu öğrenildi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Denizli'den henüz böyle bir teklif gelmediğini ancak istemesi halinde Volkan'ı bir telefonla İstanbul'a getirebileceğini söyledi.

UÇURUMA İZİN VERMEM
Volkan Şen'in menajeri Ahmet Bulut ile geçtiğimiz ay içerisinde İtalya seferine çıktıklarını ifade eden Serdal Adalı, "Yeter ki hocamız istesin. Alamayacağımız futbolcu yok" dedi. İnter'in Portekizli futbolcusu Quaresma'yı taraftarın çok istediğini de dile getiren Serdal Adalı, "Quaresma'yı 1 haftada Türkiye'ye getirirdim. Ama işin ucunda bu futbolcuya yılda 6-7 milyon euro ödemek var. Yine listemizdeki Kuranyi'nin Dinamo Moskova'yla 6.3 milyon euroya anlaştığını duydum. Bu rakamlar takım içerisinde uçuruma yol açar. Ben İnter'e de Quaresma'ya da hayır diyemeyecekleri bir teklif sundum. Barcelona galibiyetinin coşkusunu yaşasınlar, teklifimize ne cevap vereceklerini öğreniriz" şeklinde konuştu.

HAKAN'I BIRAKMAM
İç transferde Beşiktaş'ın teklif ettiği rakamı kabul etmeyen Serdar Özkan ile ipleri kopardıklarını belirten Serdal Adalı, genç futbolcunun G.Saray ile gizli görüşmeler yaptığını söyledi. Adalı, "Biz kendisinden Beşiktaş'ta kalmaya hazırım demesini beklerken, o başkalarıyla görüştü. Duyduğuma göre G.Saray'la prensipte anlaşmışlar. Hayrını görsünler" dedi. Adalı, Hakan Arıkan'la ilgili olarak ise, "Beşiktaş'ta en beğendiğim futbolculardan biri. Futbol Komitesi'nin başında olduğuma göre Hakan'ın başka bir takım forması giymesine asla izin vermem. Kendisiyle görüşeceğim. Orta yolu bulup anlaşacağımızdan şüphem yok" şeklinde konuştu.

Geri
Üst Alt