L Konu Yazar likablee New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 148 0 22 Şub 2009 #1 bu ksclerdekı bn ve arkadaslarımdır.. toplu resımlerdekıler real ark'dır.. Emc'de takılırken.. Çıkmadıgımız yer Hb Mage warderde keser humanda ^^ Baska bir Savas baska bi warder gene Dark4.. Okadar warder gıttı bıde keeper keselım..
bu ksclerdekı bn ve arkadaslarımdır.. toplu resımlerdekıler real ark'dır.. Emc'de takılırken.. Çıkmadıgımız yer Hb Mage warderde keser humanda ^^ Baska bir Savas baska bi warder gene Dark4.. Okadar warder gıttı bıde keeper keselım..
L Konu Yazar likablee New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 148 0 22 Şub 2009 #2 Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. Son hazrlıklar sonra laıba duman ^^ Ne Kutulu Sembollu asaslar Nede Kutulu Dragonlu warıorlar.. Mage Vs Mage Yıne hb'deyız.. Kardesım mesut benı yemege cıkardıgı gun^^ idda sına vs
Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. Son hazrlıklar sonra laıba duman ^^ Ne Kutulu Sembollu asaslar Nede Kutulu Dragonlu warıorlar.. Mage Vs Mage Yıne hb'deyız.. Kardesım mesut benı yemege cıkardıgı gun^^ idda sına vs
L Konu Yazar likablee New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 148 0 22 Şub 2009 #3 Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. Ve artık serwer kapanıyordu.. admın hasta gmler komdaydı Son gunler artık.. 1vs1 den bı anda gozlerım karardı.. Bır artıst daha dıze geldi.. 8vs8
Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. Ve artık serwer kapanıyordu.. admın hasta gmler komdaydı Son gunler artık.. 1vs1 den bı anda gozlerım karardı.. Bır artıst daha dıze geldi.. 8vs8
L Konu Yazar likablee New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 148 0 22 Şub 2009 #4 Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. Savas Öncesi Toplu 1 Resim Nt akar ;Humanları bklerken; Hb ye akın akın Dark4 Iyı bır vakıt gecırdıysenız ne mutlu bana sımdıden tesekurler..
Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. Savas Öncesi Toplu 1 Resim Nt akar ;Humanları bklerken; Hb ye akın akın Dark4 Iyı bır vakıt gecırdıysenız ne mutlu bana sımdıden tesekurler..
H HighQuaLiTy The End Haz 424 1 22 Şub 2009 #5 Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. Güzel Screen Shotssss
L Konu Yazar likablee New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 148 0 28 Şub 2009 #6 Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. tesekurler...
D -DraquLa- New Member Kalemi Kırıldı! Haz 258 2 28 Şub 2009 #7 Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. Bu serverda editsin bilmem farkındamısın? Keeperin orda Gm cekmiş seni sclere baksana... LOL sizin gibiler yüzünden hiçbir serverda kasılmıyor
Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. Bu serverda editsin bilmem farkındamısın? Keeperin orda Gm cekmiş seni sclere baksana... LOL sizin gibiler yüzünden hiçbir serverda kasılmıyor
L Konu Yazar likablee New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 148 0 1 Mar 2009 #8 Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. LOOOL bılıp bılmeden konusuyorsun yanlıs savas acıldı dıger savasvarya o.. ordan cıkamadıgım ıcın gm e rıca ettım ve benı lunar war a cekdı ...
Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. LOOOL bılıp bılmeden konusuyorsun yanlıs savas acıldı dıger savasvarya o.. ordan cıkamadıgım ıcın gm e rıca ettım ve benı lunar war a cekdı ...
C car_26 New Member Kalemi Kırıldı! Kas 1,405 12 1 Mar 2009 #9 Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. silinen sc ler yol yapmış baya iyi olmuş güzel bi an
M MaJesTy Member Kas 213 0 16 May 2009 #11 Cevap: Biraz pwp Dönelim dedim.. Güzel ssler Içim Gitti harbiden =)