Birden Fazla KSC dosyasını Tek Seferde Jpg Yapmak (Programsız) Resimli Anlatım

Konu Yazar

RainingBlooD

♪ Oγuη PяσFєSöяü ♪
Eki
107
2
tuşuna basarak ekran görüntülerini aldınız şimdi bunları tek tek jpg formatına çevirmenize gerek kalmadan hepsini bir seferde yapabilirsiniz ve çok basit.

1-Knight online kurulu olduğu klasöre girin eğer kurulumda değiştirmediyseniz

C:\Program Files\KnightOnline

şeklinde olacaktır.

2-KscViewer Dosyasına çift tıklayın,

94230224du9.jpg

3-Save As Multiple Bölümüne Basın,

51423840lk9.jpg

4-Açılan Pencerede Birden Fazla Olan KSC Dosyalarınız Seçin (1) Ve (2) Tuşuna Basın

53653975tx8.jpg

5-Son olarak boş bir ekran çıkacak ve işlem burada sona ermiş olacak.

86834805ux9.jpg

Orjinal KSC dosyalarınıza her hangi birşey olmuyor. Onlar yine kullanılabilir durumda bekliyorlar.

Cevap: Birden Fazla KSC dosyasını Tek Seferde Jpg Yapmak (Programsız) Resimli Anlatım

Teşekkürler.

Cevap: Birden Fazla KSC dosyasını Tek Seferde Jpg Yapmak (Programsız) Resimli Anlatım

sabit Bir Konu olursa İyi ve Yararlı Olacagına Eminim :)

Yorum yokmuyaw O Kadar Emek verdik :(

teşekkürler

teşekkürler

Teşekkürler bilmiyordum tek tek yapıodum ;)

Bilmeyenler için çok yararlı konu olmuştur :) teşşekürler +rep

Bende Bilmiyordum İyi Oldu Ogrendigim Cok Tesekkurler...h2ö

yorum için teşekkürler :)

Geri
Üst Alt