Bluearcher 2.0

Konu Yazar

dijitalusta

O Bir Usta
Haz
95
0
Bluearcher olarak isimlendirdiğim knightonline private server istatistik ve bilgilendirme web panelinin devamı olan 2.0 versiyonu.

Yine diğer paneldede olduğu gibi iss üzerinden çalışan asp tabanlı bir kodlama. (iss kurulumu)

veritabanı sqlserver 2000 olarak ayarlandı. veritabanı tabloları konusunda bazı dblerde sorunlar çıkabilir. prosedürleri gerekirse daha sonra yayınlayacağım.

Veritabanı bağlantısı conn.asp den yapılır.

anasayfa.xml den ana sayfada görünecek ip,ftp ve orta alanda çıkacak yazılar değiştirilebilir. Bu alanlarda değişiklik yaparken herhangi bir metin editöründe açın ve xml yapısnını bozmamaya dikkat edin.

Yine duyuru.xml dede durularınızı ekleyebilirsiniz. yine anasayfa.xml deki düzenleme şartlarına uyarak

2zi7s6q.jpg

Formda sorunlarınızı cevaplamaya çalışacağım ilgili form için tıklayın.

Demo:Bluearcher 2.0

rar pass:dijitalusta
http://www.dijitalusta.com/download/bluearcher_2.0.rar

bu siteyi takip edemiyorum. sorularınıza kendi sitemde cevap verebilirim.

Son düzenleme:
Cevap: Bluearcher 2.0

tasarım güzel olmuş. tarzını beğendim. son zamanlarda knight online ile ilgisiz paneller yapılıyor. sonuçta knight online bir eski dönem oyunudur. tutupta o-game tarzı grafikler koymak çok mantıksız oluyor.

fakat arka plan a ko login ekranlarından birini koysan, butonlarıda ko logindeki sarı butonlar gibi yapsan hoş bir panel daha ortaya çıkar. (indirip ben yapmayı düşünüyorum :)) butonları kingofknight dan çalabilirsin :D

Reklam.asp olsyınıda kaldırsaydın iyi olucaktı ama dijital usta reklamları yetiyor diye düsündüm birde google reklamı koyman kotu olmuş

Madem paylaşım neden her yerinde reklam var ? (:

İyi güzelde acık var :S
iss de çalışır başka sistemde çalıştırmaya çalışmayın bu açık deil yazığımı iyi okmamanızdan sanırım.

Reklam.asp olsyınıda kaldırsaydın iyi olucaktı ama dijital usta reklamları yetiyor diye düsündüm birde google reklamı koyman kotu olmuş

okadarcık reklamımızda olsun sonucta emek verdik

Madem paylaşım neden her yerinde reklam var ? (:
her yerinde değil popup ve sağ alta

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt