BlueArcher Flash Panel

Konu Yazar

blade35500

New Member
Kalemi Kırıldı!
Kas
68
1
Uzun çalışmalar sonunda çeşitli site ve arkadaşlardan faydalanılarak yaptığım alanında bildiğim kadarıyla ilk flash tabanlı asp destekli ko paneli burada yayınlıyorum (FLA dosyası hariç).

Fla dosyası neden hariç? Ençok uğraştıran taraf fla dosyasıydı. o en azından saklı kalsın ve reklamımız yapılsın. asp dosyaları verildi zaten istense onlarda dll ye çevilebilirdi. en azından asp dosyalarının katkısıyla yeni flash kopaneller çıkarılabilir diye düşünüyorum.

Bu panel ilk olarak obsession serverinde kullanıldı. Aldığım tepkiler genelde iyi yöndeydi. özellikle hanifi arkadaşımın seçtiği müzik baya beğenildi.

kuruluma gelince.

Öncelikle serverimize iss yüklemeli ve gerekli ayarları yapmalıyız. Site iss üzerinde çalıştırıldı test edildi. iss ayarlarını bir çok form sitesinde bulabilirsiniz bu konuya girmeyeceğim.

1- conn.asp dosyamızın içinden veri tabanı ayarlarımızı yapıyoruz.
2-serverozellikleri.xml dosyamız server ip, slogan ve serever özelliklerimiz gibi sabit konuları yazdığımız dosyamız.
3-duyuru.xml dosyamız duyurularımızı düzenleyeceğimiz dosyamız.

hepsi bukadar.

Neler Değişti:

-İletişim Bölümü Server Özellikleri olarak değiştirildi. kayan text özelliğiyle hareketlendirildi.(hestiaempire.net'
e katkılarından dolayı teleşekürler)
- sabit xml dosyası tek xml dosyasında birleştirildi.

buyrun ss= Imageshack - bluearcher

dowload link= Web Hosting - Dedicated Server

rar pas=ko-cuce.net

+repleri bekliyorum

Cevap: BlueArcher Flash Panel

neden .fla seni çok uğraştırdı ve neden .fla'yı paylaşmadın ? siteyi swf olarak verdiğinde kaynak .fla ya çevrilemeyeceğini mi sandın :) Başlangıç için amatör bir çalışma tabi indirip bakmadım muhtemelen sitede kaymalar wardır ayrıca animasyonda da belirli framelerde action script olmadığı için flashın sadece html kadar sade görünecektir.

Son düzenleme:

bluearcher.jpg

Kopanelin Hoş Bi Görüntüsü Var kurunca 127.0.0.1e girince tıklıyınca direk siteye yönlendiriyor www klasörünün içinde index.html var ondan girin yoksa bakamassınız ha şunuda eklemeyi unuttum buna kopanel diyemessiniz çünkü kopanele ait hiç bir özelliği yok ne clan sıralaması ne user sıralama nede online oyuncuları gösteriyor hiç bişeyi göstermiyor

arkadaşlar bu panelin yapan benim burada yayınlamak istesem yayınlardım zaten arkadaşta kendi yapmış gibi yazmış artı bide rep istemiş :@:. burdaki paneldede sorun var zaten :)

sorularınıza kendi sitemden başka biyerde cevap vermeyeceğim .
sorularınız için site : dijitalusta.com
çalışmıyor diyeceklere demo: 85.104.120.119/ko/bluearcher

Son düzenleme:

burda linki verilen panelde sorun var. dijitalusta.com/bluearcher.zip burdaki sorunsuz.
çalıştıramayan arkadaşlar. app servre üzerinden çalıştıramazsınız iss kurmanız lazım.

panel gerçekten iyi yapan arkadaşa bravo görmüştüm geçenlerde full flash calısma ve gerçekten hoş tbrkler saolasn

Geri
Üst Alt