Bomba Paylaşım USKO Ebenezer Version ve Ebenezer PORT!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vakvak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vakvak

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
Kod:
Version: 3274
Port:30126
Level Sınır:179

Dupe'mi yaparsınız bilemem bunu bulabildim ama version değiştirince Praduce error cart curt diyor.

biraz daha uğraştım bu sefer kapat verdi. ama 1705'den sonraki exelerin hepsiyle girebiliyorum amacım 1453 exe ile girip dupe yapmak uğraşıcam bugun.

Cevap: Bomba Paylaşım USKO Ebenezer Version ve Ebenezer PORT!

ne dio la bu avarel

harbiden ne diyor arkadaş xD

acizsiniz yha :D

yalan haber....

Exe versyonu iLe 1453 üstü bi exenin versiyonunu bu versyon ayarına getirip oyuna girip trade ve benzeri düpeleri yapabirsiniz demek :) ama bu versiyon biLgiLeri ne kadar doğru biLemem :)

%100 doğru 1453 exe decode edebilirsek dupe olur..

sen böyle düşünüyosunda bu açığa izin vermez k2:D
yani bişekilde düşünmüştür bunuda :sakalli:

Kod:
Version: 3274
Port:30126
Level Sınır:179

Dupe'mi yaparsınız bilemem bunu bulabildim ama version değiştirince Praduce error cart curt diyor.

biraz daha uğraştım bu sefer kapat verdi. ama 1705'den sonraki exelerin hepsiyle girebiliyorum amacım 1453 exe ile girip dupe yapmak uğraşıcam bugun.

bu işlerden hiç anlamıon 1453 exeyle istediin kadar editle giremessin çünkü 1453 dosyalar ile 17XX dosyalar arasında uçurum var !!![okumas dosyaları kapat verir girmeden :( keşke olsa]

bende uraşıyordum bunla :) şimdiki versionun exeyi unpack edip üzerinde 2-3 işlem yapabiliyorum fakat elimdeki unpackerlar 1453ü unpack etmiyor. (ediyor fakat açmaya kalkışınca hiç bir işlem yapmıyor).Matrixin klg decoder programı ile log dosyasını kontrol ederek neden kapat hatası verdiğinede bakabilirsin.
Ayrıca isteyen olursa uskonun şimdiki exesinin unpack edilmiş ve launchera tıklamadan girmenize yarayan exesi unpackKnightOnLine1x.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... (tarafımdan yapılmıştır :P)

manyak 176 lwl dıor deli .... seni

Geri
Üst Alt