R Konu Yazar ReaLDeviL New Member Tem 7 0 8 Tem 2008 #1 Arkadaslar Serveri kuruyorum Oyuna girdigimde npc yaratıklar satıcılar olmuyor neden olabilir ? Cesiltli dbleri denedim aynı sorun var
Arkadaslar Serveri kuruyorum Oyuna girdigimde npc yaratıklar satıcılar olmuyor neden olabilir ? Cesiltli dbleri denedim aynı sorun var
M mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar May 843 25 8 Tem 2008 #2 Cevap: Bu hata neden olabilir ? ebenezer ai ye tam anlamıyla bağlanamıyor herhalde en başta sebeplerden misal nod32, güvenlik duvarı vs. kontrol etmelisin
Cevap: Bu hata neden olabilir ? ebenezer ai ye tam anlamıyla bağlanamıyor herhalde en başta sebeplerden misal nod32, güvenlik duvarı vs. kontrol etmelisin
O oskay Go 81 Go exp %05.00 Tem 208 4 8 Tem 2008 #3 Cevap: Bu hata neden olabilir ? antivirüs programlarını güvenlik duvarını falan ayarla makinaya res at bide öle aç server ' ı
Cevap: Bu hata neden olabilir ? antivirüs programlarını güvenlik duvarını falan ayarla makinaya res at bide öle aç server ' ı
K KIRAÇLAR Guest 10 Tem 2008 #4 Cevap: Bu hata neden olabilir ? o sorun windows 2003 de oluyor sende kesin windows 2003 de deniyorsun xp ku ya yada windows 2003 de nasıl düzelir bilmiyorum
Cevap: Bu hata neden olabilir ? o sorun windows 2003 de oluyor sende kesin windows 2003 de deniyorsun xp ku ya yada windows 2003 de nasıl düzelir bilmiyorum