Bu ne ArkadasLar Yaf Starta tıqLıyrm ... Ekran geLmiyor !! Frmat Atrdm Aynı Yaf heLp!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wwqerqwr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

wwqerqwr

KafaSıGüzéL_Cücé
Tem
103
0
Bu ne ArkadasLar Yaf Starta tıqLıyrm ... Ekran geLmiyor !! Frmat Atrdm Aynı Yaf heLp!

Cevap: Bu ne ArkadasLar Yaf Starta tıqLıyrm ... Ekran geLmiyor !! Frmat Atrdm Aynı Ya

biLén Yoqmu Su oLayı !!!!:SSSSSSS

Cevap: Bu ne ArkadasLar Yaf Starta tıqLıyrm ... Ekran geLmiyor !! Frmat Atrdm Aynı Ya

Önce knightonline.exe varmı diye bak varsa ismini kontrol et launcherdan girmek için isminin doğru yazılmış olması lazım yani KnightOnline.exe şeklinde ;)

benimde sorunum buna benzer ama benim sorunum acaib zor starta tıklıyorum oyuna girermiş gibi oluyor anında masaüstüne atıyor caresini bulamadım gitti ya suna bi el atın ya

Geri
Üst Alt